請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 21005|回復: 65

新年大執缸 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員

新年大執位,任揀任配搭:
~單買一件照價     送D區紐扣一款
~買2件照價9折     送D區紐扣一款
~買3件照價75折   送D區紐扣2款

A區,全部$450一件
A1.ORA Red Planet. (圖為母體,約半吋frag)

A2.惡魔糖果 (圖為母體,約半吋frag)

A3.熒光綠 日本聖誕樹 (吋半至兩吋,led和T5白燈相)

A4.紫色 日本聖誕樹 (吋半至兩吋)

A5. 綠花紅底瓦片(約半吋frag)

B區,全部$250一件
B1.南海角 (半吋至一寸size)

B2. Jack O'Lantern 片腦 (圖為母體相,約半吋frag)

B3.紅海珊 (圖為母體相,約半吋frag)

B4. setosa (frag仔每件半吋)

B5. ORA雀巢 (frag仔每件半吋,約圖中一半size)

B6. 粉紅花瓦片 (frag仔半吋至一寸,圖中一半size)

B7.  Shooting star 瓦片 (frag仔每件半吋size)

B8. 紅底綠花石瓦 (frag仔約半吋,led和T5相)

B9. Aussie Icefire (圖為母體相,frag半吋至1吋)

B10. 橙頭紅鱗 (圖為母體相,frag半吋至1吋)

B11. Starbrust 瓦片(圖為母體相,半吋frag)

C區,全部$150一件
C1. 綠叉+印尼士多啤梨(圖為母體,約兩寸frag)

C2.斐濟紅雀巢 (圖為母體,約1.5吋frag)

C3.綠頭雙色雀巢 (圖為母體,半吋至一寸frag)

C4.粉頭雙色雀巢(圖為母體,一寸frag)

D區,贈品

最佳新人 活躍會員 論壇元老

用封利士交換oK嗎?
14年1月26日,新40吋魚缸連沙缸共600升水。新手學玩瑚仙缸
主缸器材: 40吋缸連沙缸共600升水, SERA 環, MP40WES造浪, 2x250w鹵仔, 2x39W T5HO, PJ11000, H﹠S200, 豆樽 及 PO4x4.
13年8月26日爆60吋(800升水)滴漏魚缸後, 9月14日,一切從24吋背滴漏魚缸開始.

請收PM

師兄收 pm

Ching 有無實物相呀!

C兄,有無得上門睇上門揀

@wahwah@ 發表於 2016-1-3 09:44
C兄,有無得上門睇上門揀

Ching好題議,上門揀會穩陣好多喎

93333244wathapp

咸濕佬 發表於 2016-1-3 09:51
Ching好題議,上門揀會穩陣好多喎

師兄交足戲

一出post老友幫頂

畢畢 發表於 2016-1-3 16:22
一出post老友幫頂

頂咩呢!點解唔出實物相而用其他相,有實相俾人睇先知我要件野係點,咁我都係想睇件貨品相啫

畢畢 發表於 2016-1-3 16:22
師兄交足戲

Ching請問你係咪貨主,我只求實物相睇又關你事?

最佳新人 活躍會員

多謝各位師兄支持。
全部實物相,每個有意買既魚友,我都會獨立影frag仔

child 發表於 2016-1-3 18:03
多謝各位師兄支持。
全部實物相,每個有意買既魚友,我都會獨立影frag仔

Ching你D相係百份百來自你個缸?另外我想問如係我想要邊件你先frag定你依家已經frag咗?你點解唔影你已frag唧實相?好多ching都應該有呢個問題,應該都有ching同某ching咁買而中伏,貨不對辦或狀態唔好等……

最佳新人 活躍會員 論壇元老

為何要分身嚟問問題
14年1月26日,新40吋魚缸連沙缸共600升水。新手學玩瑚仙缸
主缸器材: 40吋缸連沙缸共600升水, SERA 環, MP40WES造浪, 2x250w鹵仔, 2x39W T5HO, PJ11000, H﹠S200, 豆樽 及 PO4x4.
13年8月26日爆60吋(800升水)滴漏魚缸後, 9月14日,一切從24吋背滴漏魚缸開始.

Lewis_Lo 發表於 2016-1-3 20:58
為何要分身嚟問問題

分身??

咸濕佬 發表於 2016-1-3 16:41
頂咩呢!點解唔出實物相而用其他相,有實相俾人睇先知我要件野係點,咁我都係想睇件貨品相啫

我係講你上面位師兄交足戲提你小心中伏

為何要分身嚟問問題

夠朋友死頂

為何要分身嚟問問題

問問題又關分身事?想買野當然要問清楚睇清楚,難道咩都唔問買件野返嚟,真金白銀買野更要問清楚,你可以話我死窮身鬼百幾2百蚊野問咁多,咪鬼買,但我都係想得個知字啫,

畢畢 發表於 2016-1-3 21:50
我係講你上面位師兄交足戲提你小心中伏

多謝ching提點,我呢個窮鬼係多野問,都係唔想買錯野