海水領域 SeaFishZone

查看: 3895|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

各位師兄有冇睇開d咩 FB 海水專頁可以分享下? [複製鏈接]

樓主
想問下FB上有冇d  講珊瑚或海魚專頁可以介紹下?

沙發

千其唔好入香港咸水水族討論區。。。。個所謂版主好撚串。。。你講啲佢唔啱聽既野就會踢你走。。。正中有佢講。。。無人講

論壇元老

你正在跟型男激情對話

最佳新人

板凳
不正常人類及珊瑚研究中心
我淨係用廁所水嫁炸

論壇元老

你正在跟型男激情對話

最佳新人

地板
歡迎任何討論,內有大量養角高手!
我淨係用廁所水嫁炸

論壇元老

你正在跟型男激情對話

最佳新人

水魚王 發表於 2014-11-17 16:12
千其唔好入香港咸水水族討論區。。。。個所謂版主好撚串。。。你講啲佢唔啱聽既野就會踢你走。 ...

佢算把la,又二手佬呃人!完全冇任何技術可言!
我淨係用廁所水嫁炸

我日日都留意住咸水水族討論區,果度日日都睇到通粉哥D精彩笑料.

咸水水族討論區啫係樓上班師兄講緊嗰個?

論壇元老

愛德華七世

最佳新人 活躍會員 論壇元老

629PATRICK 發表於 2014-11-17 18:25
我日日都留意住咸水水族討論區,果度日日都睇到通粉哥D精彩笑料.

我都有睇!嗰條友厄人架!有冇可能幾日就降低NO3!
買魚無數,屎魚無數,我都係新手一名

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

珊瑚仔 發表於 2014-11-17 18:36

有兩個差唔多名架,痴果個,前面有香港兩個字
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

Kwong 發表於 2014-11-17 19:12
我都有睇!嗰條友厄人架!有冇可能幾日就降低NO3!

佢吹水就叻.

珊瑚仔 發表於 2014-11-17 18:36

你講緊果個睇下好喇!千其唔好加入呀!唔係連你都俾個仆街洗埋腦.

最佳新人 活躍會員 熱心會員

不正常人類及珊瑚研究中心
不正常人類及珊瑚研究中心<— 加入FB群組 一齊交流交流

629PATRICK 發表於 2014-11-17 22:57
你講緊果個睇下好喇!千其唔好加入呀!唔係連你都俾個仆街洗埋腦.

我已學倒睇相知道條魚健唔健康

論壇元老

愛德華七世

師兄FB上所謂海水專頁我覺得一般般,由其係果個香港咸水XX討論區,幫到人果D就被趕走,珊瑚專頁我冇睇所以唔知,你其實唔雖要睇其他網頁,你淨係響海水領域已足夠,呢道有好多大內高手幫到你,你有咩難題唔明呢道D管理員、超版、版主個個都好好人一一幫你解決問題!咁你仲洗咩上FB揾呢?

Kwong 發表於 2014-11-18 03:25
師兄FB上所謂海水專頁我覺得一般般,由其係果個香港咸水XX討論區,幫到人果D就被趕走,珊瑚專頁我冇睇所以唔 ...

應同

論壇元老

愛德華七世

Raymondchu 發表於 2014-11-18 03:54
應同

其實我都係響道偷下師學更野咋!

最佳新人 論壇元老

Raymondchu 發表於 2014-11-18 01:25
我已學倒睇相知道條魚健唔健康

睇張相就知中ufo. 睇相見到no3高

我都日日有睇 咸水水族討論區 個R 版主,搵笑點~haha (我無加入,千祈咪加入)
日日都好唔和諧,日日都話有其他版主刻意中傷佢!
典型妄想被害症!

我就至like 海水水族萬迷頁 Marine Lovers,因為好多時分享d 圖好鬼靚