海水領域 SeaFishZone

查看: 5291|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

d@.@b 美味私房菜 d@.@b [複製鏈接]

論壇元老

樓主

睇見都想食...

http://youtu.be/Rvf2NtSNQP4

TIga

沙發
什么东西 自己搞的吗

論壇元老

板凳
Anter 發表於 2014-10-20 22:59
什么东西 自己搞的吗

買回來的Henry濕糧!
TIga

地板
king sir度買?

論壇元老

sam0308 發表於 2014-10-20 23:43
king sir度買?

係啊!

TIga

論壇元老

愛德華七世

最佳新人 活躍會員 論壇元老

師兄係米含藻類嘅濕糧?落水會唔會即溶呢!幾$
買魚無數,屎魚無數,我都係新手一名

論壇元老

71仔 發表於 2014-10-21 00:11
吊魚至愛,好快餵窮你

一盒切開都有二、三十粒度,我預算一日餵一粒做甜品都用到一個月左右,為番就三、四蚊一日度囉!
TIga

論壇元老

Kwong 發表於 2014-10-21 00:55
師兄係米含藻類嘅濕糧?落水會唔會即溶呢!幾$

話有螺旋藻等等好多野混合營養豐富保魚色,師兄可看看我段片效果我落缸前已取出來加水放置了十分鐘左右解凍,落水後未見溶到散晒咁118元一盒!
TIga

論壇元老

71仔 發表於 2014-10-21 13:48
http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?spm=a230r.1.0.0.IRRrHl&id=39309869364&ns=1&abbucket=12#de ...

以前試過買日本仔昆布浸淋剪細尼餵啲魚就唔係幾鐘意食啦,最後都係用返紫菜算了!
TIga

有番貨拿~good
48吋缸有湯臣,黃吊,青魔X6,黑背心X2,,北斗,灰仙,火炭仙,橙點泥鯭x2,黑小丑,關刀,藍面x2 ,藍吊,澳洲藍面,眼鏡燕,法仙共23條魚

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

你養埋我喇.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

論壇元老

耶律 發表於 2014-10-22 08:55
有番貨拿~good

好似剩番幾盒了,要買就快手否則唔知等多久!
TIga

論壇元老

我係wingk960 發表於 2014-10-22 10:29
你養埋我喇.

買啦買啦,對啲魚有益處食少餐飯都值!
TIga