海水領域 SeaFishZone

查看: 3283|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

灰仙王...唔開口... :( :( [複製鏈接]

樓主
條灰仙王約3寸, 買返嚟成個禮拜都未開口, 點做好...?

初時篩起佢, 但佢彈跳力強勁, 自已跳左出缸內兩次, 決定唔篩, 天生天養...

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

沙發
聽天由命
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 論壇元老

板凳
自生自滅
一個星期唔買魚我真係唔得

論壇元老

地板
咁你有無問下佢,重咩吾食嘢呀?

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

等...........
塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

kx8888 發表於 2012-9-24 21:26
自生自滅

咁又唔會任佢自生自滅...還是會多加注意佢既狀態...我想可能在缸內空間較大...魚的活動範圍大了...游得多自然易肚餓...

最佳新人 活躍會員 論壇元老

ufpa0829 發表於 2012-9-24 23:24
咁又唔會任佢自生自滅...還是會多加注意佢既狀態...我想可能在缸內空間較大...魚的活動範圍大了...游得多 ...

加油
一個星期唔買魚我真係唔得