海水領域 SeaFishZone

查看: 3062|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

美國AI LED & Vortech 造浪泵一問? [複製鏈接]

樓主
請問有冇C兄知道,如果我係美國買vortech 造浪泵同AI LED燈返到香港可唔可以用?因為呢幾樣野跟機有火牛,所以唔知可唔可以直接用呢?求多回覆!

沙發
美國買平 D ?

板凳
edlsang 發表於 2016-3-18 09:21
美國買平 D ?

是的!因為我買2個造浪泵同埋變頻上水泵再加兩盞燈,全部加起曬,價錢可以比係香港買平3千幾,本身都比香港賣平。
我叫朋友幫我買 而佢住果個州仲要係免稅州,所以可以慳3千幾,正因如此我先想問問C兄們可否拿回來直接用

地板
KM.Ricky 發表於 2016-3-19 00:32
是的!因為我買2個造浪泵同埋變頻上水泵再加兩盞燈,全部加起曬,價錢可以比係香港買平3千幾,本身都比香 ...

明! 不過 watt 数就要睇

要換牛, 不過有限錢.
西星班, 老虎班, 火點, 黃腳立, 深水泥孟.

美國 vortech 火牛 100-240v

I think no need to change.

加瑪迷 發表於 2016-3-24 09:52
美國 vortech 火牛 100-240v

I think no need to change.

收到了是100-240! 唔該C兄