請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: child

新年大執缸 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 論壇元老

我反而覺得樓主賣D嘢真係好有問題!
講真!
14年1月26日,新40吋魚缸連沙缸共600升水。新手學玩瑚仙缸
主缸器材: 40吋缸連沙缸共600升水, SERA 環, MP40WES造浪, 2x250w鹵仔, 2x39W T5HO, PJ11000, H﹠S200, 豆樽 及 PO4x4.
13年8月26日爆60吋(800升水)滴漏魚缸後, 9月14日,一切從24吋背滴漏魚缸開始.

Lewis_Lo 發表於 2016-1-6 13:07
我反而覺得樓主賣D嘢真係好有問題!
講真!

請分享

mymy777 發表於 2016-1-6 13:26
請分享

呢個CHING D 珊瑚我買過幾次架啦!

佢賣D珊瑚SIZE 同佢POST所講的SIZE唔同架.

次次都係大過POST所講SIZE, 一D都唔老實.

唔係個個都鍾意大件D架嗎.

重有次買石瓦FRAG, 佢間硬送幾粒扣比我.

所以我覺得樓主賣嘢, 真係好有問題.

邊有人咁賣嘢架.
14年1月26日,新40吋魚缸連沙缸共600升水。新手學玩瑚仙缸
主缸器材: 40吋缸連沙缸共600升水, SERA 環, MP40WES造浪, 2x250w鹵仔, 2x39W T5HO, PJ11000, H﹠S200, 豆樽 及 PO4x4.
13年8月26日爆60吋(800升水)滴漏魚缸後, 9月14日,一切從24吋背滴漏魚缸開始.

你講得啱 樓主好有問題
我買過幾次 只送多2件瓦 扣一粒都無
大細超 有問題

Lewis_Lo 發表於 2016-1-6 13:54
呢個CHING D 珊瑚我買過幾次架啦!

佢賣D珊瑚SIZE 同佢POST所講的SIZE唔同架.

哦⋯但而加0的人話品種無問題,狀態無問題,顏色無問題,大小都無問題呀,不過賣果件吾係相果件呀,好有理據架,不過佢又屈人話地可能有師兄因為禁樣中伏喎,禁樣我又覺得可能有師兄本來想買但見佢禁講,以為樓主0的野有問題而吾買囉,算吾算誤導?0的人本身就講埋0的冇証據又與事實不相付既說話,好不付負責囉

mymy777 發表於 2016-1-6 14:50
哦⋯但而加0的人話品種無問題,狀態無問題,顏色無問題,大小都無問題呀,不過賣果件吾係相果件呀, ...

哦, 果D廢人, 不知所謂, 不值得我用時間理佢.