請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: Kalamei

台灣大洋藻類黑心商人 [複製鏈接]

你覺得人收得你貴,咪唔x好入貨賣囉!xxx

同時,其實你唔出聲,本來單野無人知,
因咩事咁勞氣要打出個屎忽俾人X先
唔怕喎,講出嚟俾大家評下理!!

不過話時話,你有無俾錢先........

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 論壇元老

哇 同食霸王餐 食完大叫個餐太貴 有何分別

梗係有分別,霸王餐之餘想全世界同情佢冇錯

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

此版區嚴禁張貼及討論任何帶有意識不良,色情、暴力或超恐怖的發報 (幼齒、露點、裸照、殺人、食人、死屍 . . . 等相片),粗言穢語、影射他人的諧音用語、人身攻擊的發言,聯群結隊的網上欺凌, 不可把其他海水魚及珊瑚討論區的爭論,爭吵帶來本站。
本站不希望對任何討論區造成任何的敵意或仇視,敬請合作.
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

如果我覺得人暴利我錢,我蠢過一次就算,點解你仲要比人暴你咁多次呢,真可笑,比人強姦一次就夠啦,要強夠咁多次先話唔舒服,真好笑!

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

平時我都好少出聲的!
樓主請找清條數先再話人啦。

ice28720 發表於 2015-10-28 11:20
平時我都好少出聲的!
樓主請找清條數先再話人啦。

你飲啤酒時係唔會出聲架

嘉賞物流 發表於 2015-10-28 15:52
唔出聲咁飲酒咪好悶?

飲大左就唔悶啦

找數啦,敗類

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

冷靜D
返工冬眠放工失蹤善良熊

Teddy 發表於 2015-10-28 22:40
冷靜D

見到你
我好冷靜

澳門海閣李先生, 雖然是合作了一年的經銷商, 但僅止於經銷, 跟他不是很熟.
但我自己這一段時間的感覺∼他應該並非是什麼壞人,
只是金額累積較大了, 人性的黑暗面可能就會被誘導出來∼
我自己也要負很大的責任, 如果單筆就結清∼我想今天就不會有這樣的問題產生.

我知道你一定會看∼我有提出幾個方案∼再整理一次∼

1. 將你最後一批沒賣完的冷凍產品∼用乾冰寄回香港∼連同產品、包裝、運費都扣掉∼這樣你賣掉的∼也是獲利∼對你完全沒損失∼

2. 如果第一種方式, 您再不滿意, 那您算個您覺得合理的方式給我, 拿回多少, 算多少吧.
比如. 你覺得批價應該多少∼就多少∼你覺得要打幾折∼就打幾折∼不管多少, 匯個數給我吧, 就當了結∼願意的話∼大家還可以當朋友∼

如果以上您不滿意∼覺得你有虧到的∼你再跟我說∼∼真摯希望你能正面解決∼

小弟在這也感謝香港魚友的關心∼

大洋藻類 小周

台灣大洋藻類 發表於 2015-10-29 21:12
澳門海閣李先生, 雖然是合作了一年的經銷商, 但僅止於經銷, 跟他不是很熟.
但我自己這一段時間的感覺∼他應 ...

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

大洋藻類 經過今次  我估可以減價了吧

惡人先告狀
大家認住呢個誠實商人................小你

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

台灣大洋藻類 發表於 2015-10-29 21:12
但我自己這一段時間的感覺∼他應 ...

敬佩敬佩
返工冬眠放工失蹤善良熊

論壇元老

嗜好買魚

活躍會員 論壇元老

樓主唔呃人點會食到佢咁肥wor
18吋滴漏缸︰棟仙、紅海亞拉伯、台灣紫月、美法仙、美國石美人、皇帝、巴東粉吊、帆吊、人字蝶、畢卡索小丑、雪印小丑、青魔