請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 16218|回復: 21

淘宝買ATS [複製鏈接]

因為燈蓋重,和ATS空心字的部位碰擊之下碎左,但賣家話吾用佢指定嘅運輸係無得換,但發貨前佢無講過,我見佢最貴,發貨又慢,發貨前只聲名話要等幾日,出事又賴運輸,退貨除左要比運費重要扣$130人仔,佢做錯嘢,錢全部要我比,講講吓又吾覆,已經一日無回應。其實淘宝有冇呢D吾用佢指定運輸就無得賠的規則?

佢咁不負責任,你可以hold住唔俾錢佢,等佢回覆!

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

你可以去俾佢劣評,佢自然會搵你
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

剛剛發現佢原來有前科

花魚草

通常 hold 住唔俾錢,都同你跟進。但壞件發回運費就可能要自己俾。

佢話退貨要扣佰三元人仔加自已比來回運費

佢話退貨要扣佰三元人仔加自已比來回運費

二月的前科:淘宝商品:ATS  藻屏 ATS藻屏过滤器ats海水过滤生态盒  4藻屏 30版本ats http://b.mashort.cn/S.JiRRF?sm=08939c (复制此信息,再打开新版手机淘宝,可直接访问此链接)

我成日taobao買野,當然都有試過貨不對辨,但就從來都無話要扣錢先可以退貨, 有D重試過用左成個月都重可以換……
你個case只要hold吾比錢, 佢一定要覆你……最多比單程運費

你直接申請退款,再唔系向淘寶投訴佢 佢肯定同你換

你一負評佢,佢就180 改變態度

決定比個負評佢,當用幾佰蚊提醒香港的買家

請教用ats係咪唔需要行化淡

價方未及時做出評價,系統默認好評!

2015年02月26日 13:40  
有用 (0)

[追加評論]東西送到我那裡是爛的,他說沒有得 賠,$550再加運費$120我用那麼多錢買的只有爛東西,大家不要信他,買了那麼多次這間都是最衰的了

確認收貨後 21 天追加

[掌櫃回複] 親愛的香港同胞漁友,我對你的遭遇感到非常的難過,但從天津到香港這麼遠的路 用順風 已經是我最盡力的選擇了 里面用了三層氣柱包裝,快遞肯定有風險,所以 我給每個產品全保了價格,而且反複提醒,一定要當面驗貨,如果產品損壞 要拒絕簽收。 而這一切 最終 只在你拿回家拆開包裝後才說 讓我實屬無奈。如果你看到我的留言 在聯系我 身為漁友 雖然不是我的責任,但我也會最大努力幫你解決。有服務不周到的地方 希望你能海涵。
呢間野專蝦香港人,國內人買用幾個月之後壞都有得換,對香港人就玩野吾換

二月的前科:淘宝商品:ATS  藻屏 ATS藻屏过滤器ats海水过滤生态盒  4藻屏 30版本ats http://b.mashort.cn/S.JiRRF?sm=08939c (复制此信息,再打开新版手机淘宝,可直接访问此链接)

淘宝, 我大部份會選珠三角的賣家

退貨通常買家要付, 所以你會見到很多人教你開盒驗收, 無問題先至簽收快遞