海水領域 SeaFishZone

樓主: ivan3201
打印 上一主題 下一主題

正常嗎?? [複製鏈接]

ivan3201 發表於 2015-1-23 03:44
而家先話退訂比我,本身今日上去仲話聽日比圖同講期比我,轉個頭打黎話趕唔到退訂,玩我十幾二十日,我問其 ...

4樓既我估到邊間...會唔會溝通方面大家有誤解?

利申:無幫襯,問過價

希望我估錯...

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

擺明系溝通問題了。 系區門口放炸彈啦

岩岩去番熟個間到訂,起碼有交帶,放心比佢地,玩左幾年淡野大部分野都佢地都買,年前到唔到就聽天由命囉。

有師兄講如果有開始同你做野,唔會是咁爽退訂比我,咁爽退得多數乜都無開始做,如果真既真係想知由1月4到1月22佢地收左我訂做左的乜。

最佳新人 論壇元老

屯門,保得利或憶利都係14日20日交到貨。

論壇元老

嗜好買魚

活躍會員 論壇元老

問大根x2
18吋滴漏缸︰棟仙、紅海亞拉伯、台灣紫月、美法仙、美國石美人、皇帝、巴東粉吊、帆吊、人字蝶、畢卡索小丑、雪印小丑、青魔

ivan3201 發表於 2015-1-23 13:47
有師兄講如果有開始同你做野,唔會是咁爽退訂比我,咁爽退得多數乜都無開始做,如果真既真係想知由1月4到1月 ...

ching, 其實由4號到22號, 中間你有冇打電話問過/追過?......or一直等到22號先上去問?

佢圖都未出, 當然乜都無開始啦!  我覺得佢可能根本吾記得左張單, 如果吾係沒可能沒圖!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

點解呢行..重唔生性.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

pat_shiu 發表於 2015-1-23 18:17
ching, 其實由4號到22號, 中間你有冇打電話問過/追過?......or一直等到22號先上去問?

佢圖都未出, 當然 ...

中途我仲有覆佢顔色同問野,我仲有問年前得唔得,佢仲話可以