請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 32177|回復: 9

為何屢次減我積分     [複製鏈接]

為何屢次減我積分.由論壇元老變為金牌會員以多次

論壇元老

愛德華七世

最佳新人 活躍會員 論壇元老

之前都有講過數據容量大影響速度,所以張D舊post刪除,我都有減分
買魚無數,屎魚無數,我都係新手一名

最佳新人 活躍會員 論壇元老

積分要泥買魚?

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

交易廣場同商業區舊post會定期清理,如果有係果兩版回過post咪會減左D分。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

減分越多,代表主題發表少,回覆表情符號多!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

體下我有幾分先。。。

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

D分有咩用?如果有用.我斬人
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

我係wingk960 發表於 2015-1-21 15:09
D分有咩用?如果有用.我斬人

咪就係lo
我由元老變成博士
點解會咁ge
返工冬眠放工失蹤善良熊

玩魚不是求分數!!!哈哈

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

之前不懂修改,今天已修改設定删帖不減積分