海水領域 SeaFishZone

查看: 2609|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

有無人用呢款風扇? [複製鏈接]

樓主

我個細缸2x-30L水
依家長期維持30度
落冰樽降到27-28左右,但冰樽維持唔到耐,而且溫度上上落落咁唔太好
想問下呢款風扇降唔降到2度?

9/3/14 人工公子*2 ;8/8/14 -18/9/16食苔巴; 24/11/14 -9/8/16白尾b;18/7/14 人工背心; 5/2/15 野生公子*2; 20/6/15 藍吊仔;1/8/15 青魔b; 25/10/15 火鳥*2, 火公仔

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

沙發

是但搵隻12V牛.再落腦場買隻風扇/壊左就換風扇.重好喇.
我Q缸落到2度.長KEEP28
DSC_0403 (1).jpg
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

板凳
謝謝ching建議
9/3/14 人工公子*2 ;8/8/14 -18/9/16食苔巴; 24/11/14 -9/8/16白尾b;18/7/14 人工背心; 5/2/15 野生公子*2; 20/6/15 藍吊仔;1/8/15 青魔b; 25/10/15 火鳥*2, 火公仔

論壇元老

地板
我係wingk960 發表於 2014-7-7 17:41
是但搵隻12V牛.再落腦場買隻風扇/壊左就換風扇.重好喇.
我Q缸落到2度.長KEEP28

有學到野喇 我真係想問你一樣野大師兄,就係點解你隻沙缸可以咁乾淨
,果d網袋點解可以乾淨到咁呢

evolution 發表於 2014-7-7 20:00
有學到野喇 我真係想問你一樣野大師兄,就係點解你隻沙缸可以咁乾淨
,果d網袋點解可以乾淨到咁 ...

因為新缸嘛..
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

論壇元老

我係wingk960 發表於 2014-7-7 20:15
因為新缸嘛..

我係講你d網袋好乾淨你隻缸都半年以上喎,我見有d人沙缸好污糟,尤其是d網袋

evolution 發表於 2014-7-7 20:40
我係講你d網袋好乾淨你隻缸都半年以上喎,我見有d人沙缸好污糟,尤其是d網袋

因為.......我換水時...成日用水沖個沙缸嘛..