請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 47348|回復: 25

Whatsapp睇相問題及建議 (交易廣場)     [複製鏈接]

版主及魚友們
小弟覺得whatsapp睇相這種單對單銷售手法,無左公開既監察力,保障唔到買家不突止,相反保障混水摸魚之徒,唔少新手中招。可唔可以提意出讓物品既,必須在貴網出實物圖,以正視聽,公開公平公正呢?

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

難做.難做.唔係個個C兄都肯同放相.但如果要放相先放得.
我諗好多C兄都執小好多野.
要靠D C兄自律同醒目了.
其實我都好想要放相先賣得...
奈可真係難攪.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

放相無疑係一個最公平公開既交易方法,
但是,交易廣場亦是一個公開買賣既平台,
唯有靠大家公開要求睇相,才可以保障各位既利益!
如果沒有魚友配合,whatsapp睇相是不可行的!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我亦以身試法,每個買賣都一定有相,
甚至有片,我個人非常同意閣下
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

係。呢個只係方便大家既平台。無責任幫邊個保障。認為買得過就買。不嬲上網買野都咁

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

網上不嬲都系公開穩水魚既平台。

必須放相原來甘難ga

要放相就唔賣,米唔好賣羅,丟出街啦。 有乜所謂者

好恨買吖?

我意思。係好多人為方便都唔放相。但。都免強唔到人。因為。都有好多人唔介意wtsapp睇相

我賣野。就有放相

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

其實買任何野,
自己都要做下功課,
放吾放相就好個人,
p.s.放當然好啦!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

願者上鈎

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

有其它網站交易區要求一定要有每一件貨品相片
我真係傻架

為免有人對號入座, 座錯位

我講緊係交易廣場, 唔係魚店

其實真係明白有難度, 事關有朋友中招, 所以想查詢下可唔可行.

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

我一向支持!有圖有片有真相

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

有相更係好D。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

海水領域灌水之王

相呀
我真係傻架

其實可唔可以,只要選出讓,就set要attach相,或photo album link先click到post?

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

Gamakatsu 發表於 2014-5-26 08:20
為免有人對號入座, 座錯位

我講緊係交易廣場, 唔係魚店

你死啦。。搞到人無飯食,小心出魚街比人打

我不嬲都好支持有相.
因為我好八掛
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

要執行.一定做到.

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老

相呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  

我八得來好憎WHATSAPP ADD 埋 D 無謂人的, 因此見親WHATSAPP 的都冇去理

chihim 發表於 2014-5-26 13:34
你死啦。。搞到人無飯食,小心出魚街比人打

你都未比人打, 我為大家著想, 怕咩
一係你磅住我囉, 實無人埋身.......