請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 18369|回復: 78

以後唔使買, 可以釣到藍吊小丑 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

大家有冇人玩?

我見d 哥師拉都玩 好勁

請問遊戲名稱?

釣魚發燒友

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

難玩到癲,放條魚出去就平到死.但咩都要買.損耗.貴到飛起.
魚絲貴一貴.但都係用得廿次.我放棄左了.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我係wingk960 發表於 2014-5-7 09:29
難玩到癲,放條魚出去就平到死.但咩都要買.損耗.貴到飛起.
魚絲貴一貴.但都係用得廿次.我放棄左了.

我都玩緊!
你養下佢,養大先賣貴D
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

ybkwok 發表於 2014-5-7 09:33
我都玩緊!
你養下佢,養大先賣貴D

養大都唔夠物價高,玩鬼咩.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

論壇元老

~㊣得叔㊣~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

有玩

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我係wingk960 發表於 2014-5-7 09:36
養大都唔夠物價高,玩鬼咩.

同現實一樣,人工追唔到通漲
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

輕功水上飄

昇多一個lv 可以出去釣鯊魚
新手學習中

論壇元老

神一樣的對手

我刷左成個星期首抽先中呢把....
不過只能打到圖2....圖3都係唔夠力~
轉缸完成>
36x15x28 真滴漏 魚魚:金蝶x1 紅尾珠x1 網蝶x1 白眉x1 法仙x1 灰仙X1 幢仙x1 火箭x1
三點白x1 藍圈x1 小丑x2 藍紋x1 耳斑x1  藍仙x1 黑背心x2 紫月x1

R420 DB8i Pj7600 Sera 20L RW8

我都有玩呀

嘉賞物流 發表於 2014-5-7 09:55
有冇賊仔,橙仙,君子?

有君子,可賣到14xxx

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

個 game 乜名?

論壇元老

神一樣的對手

ice28720 發表於 2014-5-7 11:26
個 game 乜名?

發表於 2 小時前 |只看該作者

釣魚發燒友

唔爬文

轉缸完成>
36x15x28 真滴漏 魚魚:金蝶x1 紅尾珠x1 網蝶x1 白眉x1 法仙x1 灰仙X1 幢仙x1 火箭x1
三點白x1 藍圈x1 小丑x2 藍紋x1 耳斑x1  藍仙x1 黑背心x2 紫月x1

R420 DB8i Pj7600 Sera 20L RW8

論壇元老

~㊣得叔㊣~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

ice28720 發表於 2014-5-7 11:26
個 game 乜名?

Ace Fishing

論壇元老

game係釣魚發燒友   重有個叫釣魚大師

最佳新人 活躍會員 論壇元老

jackyn 發表於 2014-5-7 11:44

君子仙都釣到,發達

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

我玩到lv22咋
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500