海水領域 SeaFishZone

樓主: Mr1234
打印 上一主題 下一主題

Kessil A150W LED ”有一支新野”   [複製鏈接]

最佳新人 論壇元老

樓主
冠軍係咩冠軍咁勁先。原來講緊reef builder個「冠軍」…
想提一提,呢個冠軍係網民“投”出黎,過程無真係評審過支燈既效能卅優點。除非直接將“票數”解讀為支燈既“能力”啦。
順帶一提,個「冠軍」已經係上年既事。今年,kessil支新A360WE四強止步左喇。識買,緊係買新晉冠軍Ecotech支Radion啦…(開玩笑)

最佳新人 論壇元老

沙發
講開又講埋,呢支其實唔係「冠軍」燈…
kessiL2012冠軍個支係A350。
開post個支A150W,係2011年四強就比踢出局。而將佢踢走既,係maxspect支mazarra…

拿,講事實ja,我無講邊支燈好用架。而我一開始其實都講緊呢個reef builder既比賽唔係好反映到邊支燈好。
只係,如果真係要認真咁對待個比賽結果,咁都要知講緊既係邊一年邊支燈,咁解姐∼∼∼∼∼

最佳新人 論壇元老

板凳
Kei1477 發表於 2014-3-13 20:56
四強止步!師兄妳毛港錯!蛋对首港錯,

2011年呀

最佳新人 論壇元老

地板
Kei1477 發表於 2014-3-13 20:56
四強止步!師兄妳毛港錯!蛋对首港錯,

2011年係150w對maxspect支mazarra, 2013年個支係360w... 睇清楚先啦。

最佳新人 論壇元老

nickdo 發表於 2014-3-14 12:58
其實我之後係想講.
如果比我揀

講來講去咪得「冠軍燈」呢個point…
再唔係就google translate人地官網再post d 9唔搭8既野上黎。之後係咁狂出icon,唔知有咩好笑。
支燈有咩優點都唔識sell,係打手,都係唔合格既打手…

最佳新人 論壇元老

呢台大戲真係睇到我眼都凸埋
有時真係唔知呢d係打手,定係玩曲線整人…
因為身為打手,質素都未免太差了…