海水領域 SeaFishZone

樓主: Mr1234
打印 上一主題 下一主題

Kessil A150W LED ”有一支新野”   [複製鏈接]

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

Kei1477 發表於 2014-3-15 21:49
个間舖好卜街,边間好呀?

我無話佢唔好,分身自吹就有問題,宏達我都有去過買野,我對間間鋪都一樣,生意難做我明,但係都唔洗自推同人嘈,無好處架。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

請勿污辱或粗口罵戰
希望各會員能理性討論,互相尊重,不希望各會員人身攻擊,污辱,詆毀, 煽動, 單打
個別民族、地區人民,粗言穢語或帶有粗口的貼圖。
污辱泛指言詞卑劣,利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方,令人難堪,及以貶義之字詞形容對方。
我真係傻架

管理員

我係新手

Kei1477 發表於 2014-3-15 22:04
我得一个身份!管理員大帝!

我好似無講你有分身
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

擺明係追擊你啦,係唔係男人來ga。 有事就拉埋人落水

受唔起就唔好做,做得出就唔好怕受。

管理員

海水領域灌水之王

Kei1477 發表於 2014-3-15 22:08
你有難處!明白!

再見有粗口字句永久禁止訪問本網
我真係傻架

超級版主

海水領域無上權威終極創辦人

吾駛等第三次Kei1477 即時禁止訪問

論壇元老

大大狼狗

冇野睇

管理員

我係新手

為嘜呢

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

馬記廁所友

為部戲
珊美,火炎仙,虎紋仙,虎皮仙,公子小丑,金錢麒麟,藍吊,黃三角吊,藍吊,金背狐,粉公,橙尾魔

最佳新人 論壇元老

呢台大戲真係睇到我眼都凸埋
有時真係唔知呢d係打手,定係玩曲線整人…
因為身為打手,質素都未免太差了…

除左哩隻燈,仲有邊隻牌子有紫外線??

版主

馬記廁所友

sssyyysss 發表於 2014-3-16 17:00
除左哩隻燈,仲有邊隻牌子有紫外線??

其他牌子都有,如R420R
多少之分,呢支特別多
珊美,火炎仙,虎紋仙,虎皮仙,公子小丑,金錢麒麟,藍吊,黃三角吊,藍吊,金背狐,粉公,橙尾魔

vsvs 發表於 2014-3-17 12:57
其他牌子都有,如R420R
多少之分,呢支特別多

聽人講支燈的紫外線是會消耗的,會用完,要更換,是真的嗎????

版主

馬記廁所友

sssyyysss 發表於 2014-3-17 13:04
聽人講支燈的紫外線是會消耗的,會用完,要更換,是真的嗎????

唔清楚

最佳新人 活躍會員 論壇元老

無入呢個討論區幾日,竟然轉變得咁快。
唉!攪成咁為咩?

小弟真的並非係到攪事,多謝“CHIHIM” CHING。
也正如“HKAQUA”老板所講,兩支燈好難直接比較。

其實一路都只係請樓主比多D資料比大家參考,而我都係宏達見過支燈,幾靚。也於35#講,如果未買燈真係會考慮。

但唔明樓主為可起晒槓,又不斷分身推POST。但推來推去都只係話甚麼“冠軍燈”,出位到話連“買張貼紙都低”,真係頂唔住。最過份係自己推POST,又話人地係打手。

最後,如各CHING們對此燈有興趣,不防去看看實物,不要因此POST而影響考慮。
14年1月26日,新40吋魚缸連沙缸共600升水。新手學玩瑚仙缸
主缸器材: 40吋缸連沙缸共600升水, SERA 環, MP40WES造浪, 2x250w鹵仔, 2x39W T5HO, PJ11000, H﹠S200, 豆樽 及 PO4x4.
13年8月26日爆60吋(800升水)滴漏魚缸後, 9月14日,一切從24吋背滴漏魚缸開始.

其實最近台灣,大陸都講緊支A360W
從價錢(US$399 )同外國魚友評價
應該算係中檔LED 燈

從個人(或魚鋪)觀點出發,係香港有市場
**美國品牌,台灣生產
**售價約港幣$3200
**外型尺寸細小

利益申報
我將會返批A360W,係香港出售
有幾個熟魚友知我有賣開A350
對支A360W 又有興趣,順便返一批

地址: 旺角通菜街171號1樓
八方雲集上面

Whatapps 97050828
Kessil 香港代理
小店專營
台灣手抓魚,台灣人工小丑,美國人工小丑,大陸人工小丑,印尼精品珊瑚,美國特別钮扣,茹
Whatapps /TEL 95055000
E-MAIL wing9288@yahoo.COM.HK

有冇最新使用報告呀?