海水領域 SeaFishZone

樓主: 東非紫月
打印 上一主題 下一主題

[出讓] rickycho你個hihi騙子     [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

樓主
東非紫月 發表於 2014-2-19 16:20
頭先去過,報室好多人,又有個呀叔玩野,收工再去過

我之前都特登提你地.....呢支燈邊度有10w 一粒膽
http://www.seafishzone.com/forum.php?mod=viewthread&tid=36393

你可能要向網主救助 + 報海關 (而家有商品說明條例)
仲有"果位ching" 係多年黎二手佬, 早於鬧市冰室開始
暫時停賽

沙發
ckw399 發表於 2014-2-19 17:27
差點中招, 騙子強調120w唔熱,唔須要散熱扇.

你真係差d中招架
暫時停賽

板凳
corgihong 發表於 2014-2-19 17:40
比多樣好笑野大家睇

因為佢要入二手平貨,  我都好體諒佢o既生意手法  
暫時停賽

地板
tak_930 發表於 2014-2-19 18:08
知就好喇、又斷人米路

x 2

二手佬都係人,  我會尊重佢
暫時停賽

heary 發表於 2014-2-19 18:07
商品說明條例唔係而家先有
只係現在再條例

狗狗你要出黎主持下公道  
暫時停賽

holidaylife 發表於 2014-2-19 21:41
其實我都係苦主!同佢買魚,影片好健康,但交收時魚有白點又有紅印,自已蠢,見佢話元朗出來,買下,養不到 ...

佢應該四圍收d二手野二手魚返黎,  唉
暫時停賽

大家唔洗太勞氣,   ching 根本面對唔到現實世界,  所以係唔會面對到我地的
暫時停賽

vsvs 發表於 2014-2-20 09:25
加$100同人爭MP40
http://www.reef.hk/forum/topic/29531-%E6%8A%97%E6%88%B0%E5%A4%B1%E6%95%97%EF%BC% ...

佢等錢洗,  要做多D二手生意
暫時停賽

fj128128 發表於 2014-2-20 11:03
呢條友上個禮拜賣條藍面,我返到屋企一放落杠巳見魚不對辦,第二朝死埋!  條PK真係有心呃人,係魚明明巳被打 ...

6吋 藍面??
暫時停賽

不如叫佢喺 facebook 開個整餅 forum……橫掂做阿茂  
暫時停賽