海水領域 SeaFishZone

樓主: 東非紫月
打印 上一主題 下一主題

[出讓] rickycho你個hihi騙子     [複製鏈接]

lamk 發表於 2014-2-19 21:43
支持報警, 但公開樣就似網上欺凌.....
用正途吧...

隔離已有樣

最麻煩佢等陣又介請另一個account 又係度賣野
Marine Lovers
FB Fan Page: www.facebook.com/marinelovers

佢whatsapp 有佢張相個樣

Facebook https://www.facebook.com/cho.ricky1
大家可以認住佢個樣

無品,而家養魚既人種越來越差

Yuenlam 發表於 2014-2-20 02:32
Facebook https://www.facebook.com/cho.ricky1
大家可以認住佢個樣

咁都搵到佢個9樣,勁!名符其樣

最佳新人 活躍會員 熱心會員

elvisman 發表於 2014-2-19 22:26
http://www.seafishzone.com/forum.php?mod=viewthread&tid=36380&extra=page%3D5

我早幾日重賣左支燈比 ...

其實都有留意呢個師兄好耐,40吋奧的尚又pm,30吋又pm,都唔知個魚缸有幾多吋?!新魚卅病魚,又當舊魚賣,一睇就知搵食格喇。

機十蚊貨仔,比具啦!
大善人

根本唔係錢既問題,係佢呃人仲要話人地錯,邊個條氣都唔q順

版主

馬記廁所友

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

珊美,火炎仙,虎紋仙,虎皮仙,公子小丑,金錢麒麟,藍吊,黃三角吊,藍吊,金背狐,粉公,橙尾魔

論壇元老

神一樣的對手

vsvs 發表於 2014-2-20 09:25
加$100同人爭MP40
http://www.reef.hk/forum/topic/29531-%E6%8A%97%E6%88%B0%E5%A4%B1%E6%95%97%EF%BC% ...

無品到極點...等天收
轉缸完成>
36x15x28 真滴漏 魚魚:金蝶x1 紅尾珠x1 網蝶x1 白眉x1 法仙x1 灰仙X1 幢仙x1 火箭x1
三點白x1 藍圈x1 小丑x2 藍紋x1 耳斑x1  藍仙x1 黑背心x2 紫月x1

R420 DB8i Pj7600 Sera 20L RW8

最佳新人 論壇元老

我見親佢pm都唔會賣俾佢..

最佳新人 論壇元老

最佳新人 論壇元老

post佢張相上黎..
認著佢個狗樣

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

vsvs 發表於 2014-2-20 09:25
加$100同人爭MP40
http://www.reef.hk/forum/topic/29531-%E6%8A%97%E6%88%B0%E5%A4%B1%E6%95%97%EF%BC% ...

佢等錢洗,  要做多D二手生意
暫時停賽

Yuenlam 發表於 2014-2-20 02:32
大家可以認住佢個樣

E條旺交仔差唔多將自已個身世都放晒上fb,好似連幾時刷牙洗面痾屎都要放上網話卑人聽咁,自已起自已底,讚佢三個字:柒!

呢條友上個禮拜賣條藍面,我返到屋企一放落杠巳見魚不對辦,第二朝死埋!  條PK真係有心呃人,係魚明明巳被打到就死,重話打魚所以賣。以前咁耐都未見過咁PK的人。

版主應Block 左呢條X樣,佢住元朗原築。但賣野生手法真唔要得到! 魚友䋞大多買賣都老實負責,也明白生囗嘢好難講得埋,但以我多年養魚經驗,條魚100%有問題。如果我老作,養一條死一條!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

fj128128 發表於 2014-2-20 11:03
呢條友上個禮拜賣條藍面,我返到屋企一放落杠巳見魚不對辦,第二朝死埋!  條PK真係有心呃人,係魚明明巳被打 ...

6吋 藍面??
暫時停賽

RE: rickycho你個hihi騙子

fj128128 發表於 2014-2-20 11:19
版主應Block 左呢條X樣,佢住元朗原築。但賣野生手法真唔要得到! 魚友䋞大多買賣都老實負責,也明白生 ...

我就係原築隔離返工,撞一到佢就真係喊三声!!大叫一聲rickycho食屎啦,黑人憎