海水領域 SeaFishZone

樓主: @wahwah@
打印 上一主題 下一主題

想問下各位C兄,有無人訂做過奥的尚LED燈   [複製鏈接]

質量只係其次,最重要既售後服務真係

我個friend 攞左枝燈去整, 攪左成2個月, 應成左里個星期1交貨, 拖完又拖, 到依家連電話到息埋

我想問下有無人去過門市交收?

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

@wahwah@ 發表於 2014-1-30 20:08
我想問下有無人去過門市交收?

我去過,門市交收,門市換風扇,整番一粒燈,
冇問題喎!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

其實甘多人話風扇容易瓜, 好像都無咩改進

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

我用過,冇壞過,亦揾過林先幫我支燈轉色,服務同支燈都冇乜問題喎
☉︹☉

恭喜大家發財,年年有魚有瑚
服務態度方面好似大家所講好極端
有人覺得完全冇問題(我係甘)
但有人覺得好唔掂,整燈又耐又唔覆電話
點解會甘極端呢???

論壇元老

神一樣的對手

lh2084 發表於 2014-1-31 13:14
恭喜大家發財,年年有魚有瑚
服務態度方面好似大家所講好極端
有人覺得完全冇問題(我係甘)

我覺得係溝通問題~
我訂時只係通過一次電話, 因我行側滴, 問佢行24定18吋好, 佢都有比意見, 之後只係whatsapp簡單聯絡, 約一星期就交收了
轉缸完成>
36x15x28 真滴漏 魚魚:金蝶x1 紅尾珠x1 網蝶x1 白眉x1 法仙x1 灰仙X1 幢仙x1 火箭x1
三點白x1 藍圈x1 小丑x2 藍紋x1 耳斑x1  藍仙x1 黑背心x2 紫月x1

R420 DB8i Pj7600 Sera 20L RW8

我用過無事 幾好
但我朋友用左 兩個月已經要整兩三次

我又講下先.

20" x 2 用一年半, 壞風扇 壞牛各一次, 另自己覺得唔啱色換燈一次.
放燈再訂, 又係奧的尚, 都一年啦, 未壞過.

由問資料開始計, 魚網/電話/ whatsapp, 快覆.
訂燈時間, 合理, 準時交收.
維修時間 , lunch去收工取.  
質量, 近一年就明顯暗, 一分錢一分貨, 接受啦.

唯一想佢改善就係可以 mtr 閘口交收最好, 維修都係.
幾百蚊嘢我會信佢整好先俾我, 所以唔試都問題不大. (當然我近咁計 je~).

講完. (以上乃事實之全部)

@wahwah@ 發表於 2014-1-30 19:33
我就係發覺自己蠢咗,比晒$後等佢覆,又無消息,慘過能

會唔會新年返鄉下去旅行咋, 話晒個體戶, 俾少少耐性啦.
林生唔會走你 ge, 或者 whatsapp 俾佢, 乜都講得.

論壇元老

有個問題出現了,就是竟然咁多ching覺得支灯有間题何解唔出声,以一
FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

論壇元老

以一
FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

論壇元老

以一

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

我用過,又無壞燈喎!

用左半年多d 開頭嚴風扇太嘈
林生幫我換左把靜d 暫時未壞過

shingyiu 發表於 2014-1-30 20:00
質量只係其次,最重要既售後服務真係

質量先係最重要, 質量好就唔鬼洗售後維修啦...@@

論壇元老

用過...一年左右
最後送左去堆填區
因為先壞風扇,然後月亮燈

現在比多一倍用二手zetlight