海水領域 SeaFishZone

查看: 12978|回復: 43
打印 上一主題 下一主題

想問下各位C兄,有無人訂做過奥的尚LED燈   [複製鏈接]

樓主
如題,想問一下係訂做過程有無問題,質量如何。

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

沙發
訂造過程冇問題,林生既服務態度及售後服務亦好,
不過,一定要接受到一分錢一分貨既定律!
以我個人來講,非常滿意
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

板凳
有 唔耐用易壞 交收又唔準時 只能説一分錢一分貨
一跳入海裡,就忘記了自己是陸地上的生物

論壇元老

神一樣的對手

地板
岩岩買左, 無乜問題, 交收自己夾時間~~

PS, 燈光效果反射水面打上天花板, 好正. 第一次玩LED, OK!
轉缸完成>
36x15x28 真滴漏 魚魚:金蝶x1 紅尾珠x1 網蝶x1 白眉x1 法仙x1 灰仙X1 幢仙x1 火箭x1
三點白x1 藍圈x1 小丑x2 藍紋x1 耳斑x1  藍仙x1 黑背心x2 紫月x1

R420 DB8i Pj7600 Sera 20L RW8

有勞咁多位C兄,我以於23號訂做咗支燈,可能聯絡上出了點誤會,又唔想隨便於網絡上透露內容,免出誤會影響到林先生,所以才出post查問訂做流程,現心中疑問以解決。
另想問一下C兄,你地交收燈時,是否相約在地鐵站交收?咁點試燈?

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我都用過真係無野好講一分錢一分貨
我真係傻架

論壇元老

神一樣的對手

@wahwah@ 發表於 2014-1-29 16:06
有勞咁多位C兄,我以於23號訂做咗支燈,可能聯絡上出了點誤會,又唔想隨便於網絡上透露內容,免出誤會 ...

本身係6點後去舖頭交收, 但佢唔得閒, 夜晚佢抽時間去我屋企附近地鐵站交收~

如果有問題可以拎比佢整吧, 有發票的!
轉缸完成>
36x15x28 真滴漏 魚魚:金蝶x1 紅尾珠x1 網蝶x1 白眉x1 法仙x1 灰仙X1 幢仙x1 火箭x1
三點白x1 藍圈x1 小丑x2 藍紋x1 耳斑x1  藍仙x1 黑背心x2 紫月x1

一分錢一分貨係定律,平燈尼講算係ok,風扇真係好易壞,燈珠方面,白色比較易壞,但自己換其實好易,林生教過一次以後都係自己換,一支辣雞就掂,更換吾洗3分鐘

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

lh2084 發表於 2014-1-29 19:39
一分錢一分貨係定律,平燈尼講算係ok,風扇真係好易壞,燈珠方面,白色比較易壞,但自己換其實好易,林生教 ...

我個風扇裝左出黎後,未壞過。
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

我朋友係佢到買支燈用左幾個月壞左~囉左比佢攪左成個月都未攪掂~原先佢答應今日攪好交收~~~今日打左成日電話比佢都唔聽~售後服務真係..............

無錯,到你要維修時放低左支燈,到你要攞反就怎艱難,慘過求大哥,一路拖,一路拖,簡直無誠信可言,要成兩个月先攞反,各位師兄們,停一停,諗一諗

經常聽用家講..用左一兩個月風扇就壞 拎去整 要等到天方地老先拎得燈 如果唔想成日整燈 就要考慮下喇

我用左差唔多一年,仲係咩事都冇

阿毛 發表於 2014-1-29 21:56
我用左差唔多一年,仲係咩事都冇

姐係品質參差睇好唔好運~~~

PK了,比晒$,無得返轉頭,我都預咗平價嘢,用料好極有限,無法資金所限,唯有睇命水。

依個問題.你問我米得啦. 1 年整左6次. 最終放棄了.

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

四日死風扇。。 我個人覺得 一分錢一分貨 好像都唔算

半分貨會貼切d

先死風扇如不換,會過熱後死燈。

論壇元老

神一樣的對手

壞唔壞好睇大家點用架je....電視, 手機d大牌子咪又係有人講幾個月, 幾年咁....比你買幾千蚊個d, 壞左又話人點點點, 平個d又話點點點.....電器既野, 真係估佢唔到架...一分錢一分貨啦.

ps. 臨近新年, 不喜勿插!
轉缸完成>

我就係發覺自己蠢咗,比晒$後等佢覆,又無消息,慘過能