海水領域 SeaFishZone

查看: 3276|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

美人蝦可否造到一對???? [複製鏈接]

樓主
今日對水戈陣 林住放埋佢地一齊對水 可以慳D水  (因為主缸D水就黎去到最低水位)

點知 一放埋一齊即刻兩隻擺晒架步  心諗不炒 即整開佢地 但佢地可以唔埋會我E個巨人

仲打得西利D 轉眼間 水花四射 飛佐一隻小退出黎

再(斬)多一下眼 成隻手沒有了 慘變楊過  OMG 一切都太遲了

戰敗者 剩下一隻手 和留下了一隻腳  

勝利者 得到一隻手做戰利品  而勝利需要付出代價 到現時為止仲坐緊監
如果我放埋出黎 會唔會再打過????  我缸好細24吋 無咩洞可以比佢璃

沙發
今日入多條巴士 IMG_1043.JPG 仲未定` 見到佢都好似仲驚緊我

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

板凳
美人蝦可以配對一齊養,我都有一對無打交。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

地板
肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-4-22 22:58
美人蝦可以配對一齊養,我都有一對無打交。

河馬兄` 咁斷佐嫁手會幾時生番????  係唔係生番出黎嫁都會比正常嫁細???

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

你果兩隻都似係公喎...

咁點樣分公乸 ~?

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

豪仔' 發表於 2012-4-22 23:25
河馬兄` 咁斷佐嫁手會幾時生番????  係唔係生番出黎嫁都會比正常嫁細???

下次換殼會生返
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/