海水領域 SeaFishZone

樓主: foxchild
打印 上一主題 下一主題

黑左好多............ [複製鏈接]

2013-10-1開缸(60X24X30)JP11000,化氮H&HV101己改A/C12000泵,diy LED 216W
仙魚:大法仙,西非仙,大黃帝,黃帝,紫月,PK,東圈,阿拉伯,馬安,澳洲仙,耳班,灰仙Bx2,天黃仙,
蝶魚:人字X2,,金雙印x1,金蝶x4斜紋x1,神象X1,黃網X1,月光x1
吊魚:藍吊x2雞心x2金毛吊,黃吊,紫吊     其他:,小丑X2  
魔魚:青魔X4橙魔X1        合共:39

你條友仔真係唔鬧唔得呀l我睇到你D相真係"嘩"一聲,大叫咗出嚟,真係無誇張,差D比老細知我返工上鹹網......唔係...係鹹水魚網先至啱.

Hi CHing, 條魚依家幾大啦?

鬼婆丑係咪物有所值

最佳新人 活躍會員 論壇元老

我要睇另外果條(有人想睇,哈哈),唔該!http://www.seafishzone.com/static/image/smiley/onion/47.gif

shing,你好

論壇元老

~~心無罣礙~~

引死人就真
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

超級版主

海水領域無上權威終極創辦人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

60-80吋

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

唔知講乜好,淨係識個 嘩 ......................
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

好正喎!!!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

daniel 發表於 2012-4-19 16:41
你條友仔真係唔鬧唔得呀l我睇到你D相真係"嘩"一聲,大叫咗出嚟,真係無誇張,差D比老細知 ...

哈哈對唔住啊師兄

領域網主 發表於 2012-4-19 22:03
60-80吋

36吋

tattattaic 發表於 2012-4-19 20:15
我要睇另外果條(有人想睇,哈哈),唔該!http://www.seafishzone.com/static/image/smiley/onion/47.gif

其實影左好多, 不過post左係下面條link:

http://www.ph84.idv.tw/vbb/showthread.php?p=2174183&posted=1

ybkwok 發表於 2012-4-20 00:04
唔知講乜好,淨係識個 嘩 ......................字

river 發表於 2012-4-20 00:13
好正喎!!!

twl13188 發表於 2012-4-19 20:11
鬼婆丑係咪物有所值

係啊, 條魚好靚 !!

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

ice28720 發表於 2012-4-20 01:46

師兄, 米玩啦.... 你果d仲靚 !!!!!!!!!!!!!!!

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

foxchild 發表於 2012-4-20 01:48
師兄, 米玩啦.... 你果d仲靚 !!!!!!!!!!!!!!!

D 樓扣好正呀!