海水領域 SeaFishZone

查看: 2692|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

是否水印??? [複製鏈接]

論壇元老

樓主
見印排甘多CHING放OO,等我又放一下先.順便一問,這是否水印還是長大緊??買回來已約2個月.另想請問一下是否賓O呢?(袋裝$180)TKS!
http://youtu.be/Y-wtSUq4NuU

論壇元老

沙發
補相 IMG_3403.JPG

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

板凳
係水印
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 論壇元老

地板
明顯係水印 搞搞d水先C兄...............

論壇元老

ybkwok 發表於 2013-10-27 18:29
係水印

TKS, CHING, 因缸位有限,只用1個NACQQ + 1個日生SK300既化氮,加1支24W既UV燈,1星期已換1-2次水,每次換1/4左右.
甘現在重可以做D乜改善呢?
(P.S, 24"背滴, 約25LBS左右生物石.約80L水左右,現有10條魚,平均2-4"內),

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

賣左兩支化氮,換支勁D既!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

一星期換一次水都夠啦,換得密唔代表水質會變好
囉.....
☉︹☉

論壇元老

kwong426426 發表於 2013-10-27 19:44
一星期換一次水都夠啦,換得密唔代表水質會變好
囉.....

明白,tks ching

論壇元老

ybkwok 發表於 2013-10-27 19:36
賣左兩支化氮,換支勁D既!

睇黎唯有係甘