海水領域 SeaFishZone

查看: 14848|回復: 34
打印 上一主題 下一主題

試新糧 [複製鏈接]

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

樓主
昨天經過FS順便包新糧,效果唔錯小丑唔駛試即食.

一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

沙發
呢隻好呀!我D魚搶住食呀!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

板凳
我都用過幾正
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 優秀版主 論壇元老 開網功神

地板

最佳新人 論壇元老

雷強買?

論壇元老

~~心無罣礙~~

食多D藻糧健康D.
一個人的快樂...

論壇元老

~~心無罣礙~~

nickcw 發表於 2013-10-2 21:37
雷強買?

係.
有大有細包.
一個人的快樂...

最佳新人 論壇元老

fung5900 發表於 2013-10-2 21:41
係.
有大有細包.

好似得佢先有得賣

論壇元老

~~心無罣礙~~

nickcw 發表於 2013-10-2 21:42
好似得佢先有得賣

可能獨家代理
一個人的快樂...

最佳新人 論壇元老

fung5900 發表於 2013-10-2 21:43
可能獨家代理

直頭係啦!!

論壇元老

~~心無罣礙~~

nickcw 發表於 2013-10-2 21:47
直頭係啦!!

不過比起其他藻糧,都唔算貴.
買過款波蘭藻糧要$85
一個人的快樂...

唔係哦,宜家好多間都有得賣,大保,生龍,dazs 幾間都有。但就比較過邊間平
https://www.flickr.com/photos/133879868@N03/page1

https://www.facebook.com/marine.clownfish

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

nickcw 發表於 2013-10-2 21:42
好似得佢先有得賣

我喺元朗買到!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

~~心無罣礙~~

So gun 發表於 2013-10-2 21:54
唔係哦,宜家好多間都有得賣,大保,生龍,dazs 幾間都有。但就比較過邊間平

我又冇留意其他有冇得賣,唔知有冇買貴左.
一個人的快樂...

我都呢一排先見到好多間都有賣,不過我估差幾蚊啫
https://www.flickr.com/photos/133879868@N03/page1

https://www.facebook.com/marine.clownfish

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

fung5900 發表於 2013-10-2 21:55
我又冇留意其他有冇得賣,唔知有冇買貴左.

你果包45g$23,我果包100g$38(元朗賣$40)
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

ybkwok 發表於 2013-10-2 22:01

貴兩蚊正常
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

一早已用緊!

論壇元老

學師仔一名

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

Galaxy 發表於 2013-10-2 22:25
一早已用緊!

x2

論壇元老

~~心無罣礙~~

ybkwok 發表於 2013-10-2 22:01

昨日見100g雷x賣35.
一個人的快樂...