海水領域 SeaFishZone

樓主: jellyfish1981
打印 上一主題 下一主題

皮革俱樂部 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老

靚~~~~!  

sundee87 發表於 2013-9-3 11:21
超。。佢來來去去 都係一句 遲下會大。。

等多D師兄浦頭一齊研究,熱鬧D嘛!
用心養珊瑚,平常心

版主

馬記廁所友

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

仲要等埋CHIHIM大師

支持轉台吹水,放靚相
珊美,火炎仙,虎紋仙,虎皮仙,公子小丑,金錢麒麟,藍吊,黃三角吊,藍吊,金背狐,粉公,橙尾魔

vsvs 發表於 2013-9-3 11:41
仲要等埋CHIHIM大師

支持轉台吹水,放靚相

Chihim大師都係隔離吹過幾句,唔入尼既??係咪唔歡迎小弟
用心養珊瑚,平常心

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 論壇元老

jellyfish1981 發表於 2013-9-3 11:53
Chihim大師都係隔離吹過幾句,唔入尼既??係咪唔歡迎小弟

佢忙緊投訴我
網店
www.zoabarn.com
facebook
https://www.facebook.com/pages/Zoa-Barn/641500312549808?ref=hl

kfd 發表於 2013-9-3 11:57
佢忙緊投訴我

仲有啤仔大爺
用心養珊瑚,平常心

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我邊識養珊瑚,淨係玩水炸
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-9-3 12:29
我邊識養珊瑚,淨係玩水炸。

知道就好啦。。。 比件非皮我幫你養。

我拍馬都未做到大師   成日做埋d 傻仔野。。

以缸試毒  正準備用95%乙醇做碳源

版主

馬記廁所友

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-9-3 12:29
我邊識養珊瑚,淨係玩水炸。

河馬玩水小心不舉
珊美,火炎仙,虎紋仙,虎皮仙,公子小丑,金錢麒麟,藍吊,黃三角吊,藍吊,金背狐,粉公,橙尾魔

chihim 發表於 2013-9-3 13:02
知道就好啦。。。 比件非皮我幫你養。

我拍馬都未做到大師   成日做埋d 傻仔野。。

做傻仔有非皮,我又做
用心養珊瑚,平常心

版主

馬記廁所友

放圖支持下
(左上:啤牌非皮;右:另一種非皮frag;右下瓦魯亞圖)

vsvs 發表於 2013-9-3 13:57
放圖支持下
(左上:啤牌非皮;右:另一種非皮frag;右下瓦魯亞圖)

好正呀仲有無?
用心養珊瑚,平常心

版主

馬記廁所友

澳洲手指皮frag,生長得很慢,可以基石太細
都有件瓦魯咁綠,不過隔離件聖誕樹仲螢過佢

除咗玩扣,皮革我都唔少,不過天生天養,冇時間打理

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

我都想玩有無人預埋我玩呀

高手!我個缸荒廢左一排狀態好差,但睇完Ching 的相想攪返好!
Ching 可留件曰本妹給我嗎?thx

320 發表於 2013-9-3 14:27
高手!我個缸荒廢左一排狀態好差,但睇完Ching 的相想攪返好!
Ching 可留件曰本妹給我嗎?thx

去隔離留明,到時安排好態留比尼度既師兄,全部都係皮友
用心養珊瑚,平常心

vsvs 發表於 2013-9-3 14:08
澳洲手指皮frag,生長得很慢,可以基石太細
都有件瓦魯咁綠,不過隔離件聖誕樹仲螢過佢

...

件聖誕樹真係好綠
用心養珊瑚,平常心

版主

馬記廁所友

dickytam 發表於 2013-9-3 14:24
我都想玩有無人預埋我玩呀

你玩咩呀?玩反缸?

版主

馬記廁所友

認真問句,究竟點解啲皮大大下就唔再大?係咪同水量及基石有關?

vsvs 發表於 2013-9-3 17:19
認真問句,究竟點解啲皮大大下就唔再大?係咪同水量及基石有關?

師父教落,跟缸大,唔知有無根據
用心養珊瑚,平常心