海水領域 SeaFishZone

查看: 6164|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

點樣D珊瑚既色會靚D [複製鏈接]

樓主
我覺得我D珊瑚D色吾係咁靚

想閣下點樣D珊瑚既色會靚D

沙發
有冇定期換水?
努力開多個FOT

板凳
MKK624 發表於 2013-8-4 19:01
有冇定期換水?

有, 大開, 不過D色, 吾係太靚

只有火柴, 縮細左, D 鬚短左

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

地板
綠色加鐵,藍色加鉀,紅色加鎂,火柴縮細左鬚短左唔夠流。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

都係河馬師兄勁
努力開多個FOT

最佳新人 活躍會員 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-8-4 20:06

河馬兄。。。放相睇下鐵。鉀。鎂。。我都想買嚟放唔該
一個星期唔買魚我真係唔得

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

62CAJBFIQ0CA6FJK5MCAV3ZI9LCAJIMAYVCAVS59RLCATUG8Z2CAKI7UBUCA318GI7CAIYWW9ECAWJGC.jpg 4VCAYKZ0Y2CAIHFYUBCASNW9MYCAKEYU7DCARULUKJCAX2JMA2CASQ7B9PCASU9NWDCA9E49MKCASE6I.jpg 2HCAKZQ8A1CAG6OBP4CA7V81OSCAUCWFXECABX1QNWCA5MQSN8CA5J607OCAARRGUYCA57VKI2CARHRF.jpg
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人

學到野鳥

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

你可以同河馬大人交換!

我都好大流吹到佢喎, 以為太大吹親佢

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-8-4 21:05
鉀鐵鎂

咩價錢啊?

睇牌子,500 ML 太概110 左右

最佳新人

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-8-4 21:05
鉀鐵鎂

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

咁紫色加咩

版主

馬記廁所友

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

sundee87 發表於 2013-8-12 19:16
咁紫色加咩

照理應該鉀,溴
珊美,火炎仙,虎紋仙,虎皮仙,公子小丑,金錢麒麟,藍吊,黃三角吊,藍吊,金背狐,粉公,橙尾魔

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

vsvs 發表於 2013-8-13 10:23
照理應該鉀,溴

thx  ching  重有無聖誕樹

ching..D元素你會用doing泵定人手...人手用完後又使唔使放入雪櫃?