海水領域 SeaFishZone

打印 上一主題 下一主題

[出讓] 配對黑背心$400(請註意魚網騙子)     [複製鏈接]

論壇元老

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

啤啤熊 發表於 2013-7-6 21:10
建議各版主同管理,聯絡內地魚友回港報警,免影響魚網同香港人聲譽

領域團隊 發表於 2013-7-6 21:14
巳聯絡內地魚友

我哋做證人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

Fizz(魚網騙子) 發表於 2013-7-6 20:51
唔好咁多野講啦, 一時話報警一時就約出黎吹水, 聽乜撚野日姐? 今晚係大圍太平洋酒吧門口見囉, 我CALL定成 ...

收皮啦。幾百都呃。你有幾撚惡吖。廿幾人。。幾舊都咁仆街。做都咩大事吖。我諗。你呃阿婆個d都未夠膽啦。夠膽。夠勁既。就攪單大野俾你班廿幾人既兄弟睇啦。阿癈哥。
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

領域團隊 發表於 2013-7-6 21:14
巳聯絡內地魚友

做得好
暫時停賽

論壇元老

珊瑚新手、、、、學習中

最佳新人 活躍會員 論壇元老

Fizz(魚網騙子) 發表於 2013-7-6 20:51
唔好咁多野講啦, 一時話報警一時就約出黎吹水, 聽乜撚野日姐? 今晚係大圍太平洋酒吧門口見囉, 我CALL定成 ...

你Lee D廢人,十幾廿個出來未又係廢人,騙子 詐騙大聚會呀?喂!我而家唔使你賣野呃人,呃得咁辛苦,你出來打自己兩巴,認契弟,我比夠7舊你。
器材:24“滴溜缸   newjet3000上水 newjet800推teco tr-10  np通心粉  nac 5  maxspect r420r 120w
魚:小丑*2   火剪吊  火焰其麟   火鳥  紫火鳥  黃三角吊 夏威夷寶石
醫生蝦 火焰蝦

魚網正一品乞兒

魚網騙子

我係wingk960 發表於 2013-7-6 21:31
收皮啦。幾百都呃。你有幾撚惡吖。廿幾人。。幾舊都咁仆街。做都咩大事吖。我諗。你呃阿婆個 ...

我都唔知你UP乜,唔順既咪同佢出黎吹下水囉, 阿乜哥

魚網正一品乞兒

魚網騙子

machui 發表於 2013-7-6 21:32
你Lee D廢人,十幾廿個出來未又係廢人,騙子 詐騙大聚會呀?喂!我而家唔使你賣野呃人,呃得咁辛苦,你出來 ...

不如你出黎拎條假鳩插落你屎眼到幫間吧谷下生意呢, 我比夠1000你, 都唔問你拎番D洗眼錢啦
咁撚多野講咪有本事出黎打鳩我囉, 唔使成隻龜咁縮係到狗吠喎

Fizz(魚網騙子) 發表於 2013-7-6 21:33
我都唔知你UP乜,唔順既咪同佢出黎吹下水囉, 阿乜哥

得嘞。知你有廿個兄弟嘞。好威呀。個個有電話拍片。真係叻叻嘞。同你吹就冇謂嘞。我真係好驚你有成廿幾個兄弟架。
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

我就是下午同那位小兄弟交收的'真的沒有料到''他會這樣做''可能就是一時貪念吧''我自己疏於防範都有責任''但你這樣做真不配做魚友'有點寒心

魚網正一品乞兒

魚網騙子

我係wingk960 發表於 2013-7-6 21:39
得嘞。知你有廿個兄弟嘞。好威呀。個個有電話拍片。真係叻叻嘞。同你吹就冇謂嘞 ...

口水多過浪係到狗吠, 夠薑出黎打鳩我啊/_\
好死驚驚啊=_<凸

Fizz(魚網騙子) 發表於 2013-7-6 21:40
好死驚驚啊=_

論壇元老

珊瑚新手、、、、學習中

Fizz(魚網騙子) 發表於 2013-7-6 21:35
不如你出黎拎條假鳩插落你屎眼到幫間吧谷下生意呢, 我比夠1000你, 都唔問你拎番D洗眼錢啦
咁撚多野講咪 ...

廢人我諗往你等$洗咋,原來你平時比人元開patpat收$1000咁cheap ,真熟價$
同你講多句,大平洋老細係邊個你都未知啦,幫人谷生意,屎忽鬼
器材:24“滴溜缸   newjet3000上水 newjet800推teco tr-10  np通心粉  nac 5  maxspect r420r 120w
魚:小丑*2   火剪吊  火焰其麟   火鳥  紫火鳥  黃三角吊 夏威夷寶石
醫生蝦 火焰蝦

好死驚驚啊=_

你自巳咪又係度吠,成日叫人打鳩你
你有冇鳩都成問題啦,仆街
☉︹☉

好死驚驚啊=_

我邊夠膽打你呀。你咁堅。幾百都呃到。其實我好服你架。

我係wingk960 發表於 2013-7-6 21:39
得嘞。知你有廿個兄弟嘞。好威呀。個個有電話拍片。真係叻叻嘞。同你吹就冇謂嘞 ...

呢種人唔洗理佢

佢自有天收

2013年4月21日 ∼31吋假側濾魚缸

kwong426426 發表於 2013-7-6 21:45
你自巳咪又係度吠,成日叫人打鳩你
你有冇鳩都成問題啦,仆街

個廢人有無鳩就唔知.但佢個仔應該就唔會有啦.

小兄弟''你學校真係白上了!我在留下等了你半個鐘,都真希望你是去換散錢了!
你怎麼還對大家的批評暴粗口呢!

人在做天在看!你小小年紀就這樣!

廢人

鬧都冇用架。由佢啦。報到警未由警方處理囉。當佢小丑咁就得架嘞