請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

[出讓] 配對黑背心$400(請註意魚網騙子)     [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

傻傻地單眼仔 發表於 2013-7-6 20:48
你條PK佢返香港報警你等受啦

報警啦!!

我想打999

calvinfff 發表於 2013-7-6 20:27
乞醫都不如! 我已經喺隔離網 Q佢個post希望其他魚友小心!

報警的話,有tel no & ip address 都應 ...

乞醫都不如

魚網正一品乞兒

魚網騙子

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-7-6 20:46
講還講咪講家人,你老母生你出黎一定好後悔,夠膽你聽日3點出魚街等我,淨識係到吠正屎忽鬼無賓j{:6_159 ...

唔好咁多野講啦, 一時話報警一時就約出黎吹水, 聽乜撚野日姐? 今晚係大圍太平洋酒吧門口見囉, 我CALL定成班人睇你點郁我, 喂我唔會還手嫁, 夠薑打我呀, 幾廿部電話影撚住你你咪郁我囉, 一拳判半年都抵, 你唔係攞我命非禮我我都廢時還拖嫁啦, 打我呀笨柒

魚網正一品乞兒

魚網騙子

慳D啦你, 幾廿歲人仲蠢撚過隻豬, 我是鳩旦旦係條街到指碌柒話佢拎左我幾廿皮D龜就要做野呀?

論壇元老

輕功水上飄

傻傻地單眼仔 發表於 2013-7-6 20:19
國內魚友巳返回內地話算數,係我同其他魚友討論左覺得都係要講被免有魚友再受騙!

而家明!!
新手學習中

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

Fizz(魚網騙子) 發表於 2013-7-6 20:51
唔好咁多野講啦, 一時話報警一時就約出黎吹水, 聽乜撚野日姐? 今晚係大圍太平洋酒吧門口見囉, 我CALL定成 ...

你實比人收
我真係傻架

魚網正一品乞兒

魚網騙子

傻傻地單眼仔 發表於 2013-7-6 20:54
你實比人收

好死驚驚啊, 你派你老母黎搞到我馬上風啊?

報警啦

上左邊間樓上舖

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

一錯再錯
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

Fizz 師兄有魚友投訴你配對黑背心$400,又話三百蚊賣比魚友比$1000你話無錢找到點陪你人上樓上魚店話買野打散找比人,魚友係樓上魚店睇魚時等魚友唔覺走左無找錢播!乜你咁乞兒架!
大家魚友請小心佢係魚網騙子呀!賤格.....

通緝:一名香港男子廿餘歲(魚網騙子)

fuck

論壇元老

珊瑚新手、、、、學習中

最佳新人 活躍會員 論壇元老

點解有D禁的乞兒架
器材:24“滴溜缸   newjet3000上水 newjet800推teco tr-10  np通心粉  nac 5  maxspect r420r 120w
魚:小丑*2   火剪吊  火焰其麟   火鳥  紫火鳥  黃三角吊 夏威夷寶石
醫生蝦 火焰蝦

賤格.....

活躍會員 論壇元老

天地不容!
輕鬆養魚,玩魚,賞魚

論壇元老

一隻成日比人吹到啤啤聲嘅熊

最佳新人 活躍會員

建議各版主同管理,聯絡內地魚友回港報警,免影響魚網同香港人聲譽

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

啤啤熊 發表於 2013-7-6 21:10
建議各版主同管理,聯絡內地魚友回港報警,免影響魚網同香港人聲譽

巳聯絡內地魚友

幾舊水事小.絕不能助長騙徒.贊成報警處理