海水領域 SeaFishZone

查看: 13109|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

呢個網見好多垃圾廣告 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

樓主
點解有甘多D垃圾信息出現?無管理員負責刪除咩?

論壇元老

永久發鹽

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

沙發

管理員都要返工, 吾係時時刻刻都哺住個網刪除垃圾廣告, 因為太多垃圾廣告又唔知佢幾時post出來, 管理人員已經好努力見到垃圾廣告就剷, 剷都剷到手軟, 如對你不便請見諒..

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

板凳
大陸機械式註冊同出post好難攪
我真係傻架

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

地板
我以經好勤力,我都要返工架。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

有無咩技術手段可以防止?

管理員

我係新手

deter 發表於 2013-4-29 22:03
有無咩技術手段可以防止?

人工審核註冊會對會員做成不便,所以我地無用。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 論壇元老

會員舉報其實有冇幫助, 幫唔幫到手呢?

管理員

我係新手

nickcw 發表於 2013-4-29 22:58
會員舉報其實有冇幫助, 幫唔幫到手呢?

幫到有時我地真係會睇漏眼

活躍會員 論壇元老

其實我多口問下,你地依家睇到果D廣告帖個個IP都係唔同

管理員

我係新手

garykwok 發表於 2013-4-29 23:21
其實我多口問下,你地依家睇到果D廣告帖個個IP都係唔同

唔同架

活躍會員 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-4-29 23:22
唔同架

幸苦晒

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

我地個綱已經分咗日班和夜班去殺d垃圾廣告架啦! 殺唔曬係正常的。

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

咁似政府推卸責任嘅?

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

ice28720 發表於 2013-4-30 09:10
我地個綱已經分咗日班和夜班去殺d垃圾廣告架啦! 殺唔曬係正常的。

我差唔到24時間工作啊
返工冬眠放工失蹤善良熊

如果主力只係FOR 香港既魚友, 不如BLOCK埋大陸既IP 啦

版主

馬記廁所友

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-4-29 22:52
人工審核註冊會對會員做成不便,所以我地無用。

我覺得相對垃圾廣告,人工審核註冊造成不便都很小
珊美,火炎仙,虎紋仙,虎皮仙,公子小丑,金錢麒麟,藍吊,黃三角吊,藍吊,金背狐,粉公,橙尾魔

論壇元老

大大狼狗

垃圾廣告都唔夠d垃圾回post公仔多啦!
領域街市果度!一個人連續出公仔回多個post夠煩死人啦!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 論壇元老

heary 發表於 2013-5-10 11:37
垃圾廣告都唔夠d垃圾回post公仔多啦!
領域街市果度!一個人連續出公仔回多個post夠煩死人啦!

講得好
對於跟緊post嘅係麻煩左,又容易漏左
網店
www.zoabarn.com
facebook
https://www.facebook.com/pages/Zoa-Barn/641500312549808?ref=hl

論壇元老

大大狼狗

kfd 發表於 2013-5-10 15:27
講得好
對於跟緊post嘅係麻煩左,又容易漏左

網上商店

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 論壇元老

heary 發表於 2013-5-10 15:45
網上商店

哈哈,準備中∼
希望日後其他國人會讚香港扣∼
網店
www.zoabarn.com
facebook
https://www.facebook.com/pages/Zoa-Barn/641500312549808?ref=hl