海水領域 SeaFishZone

樓主: chihim
打印 上一主題 下一主題

東非金粉千手? [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

chihim 發表於 2013-2-10 14:45
10仔呢?

新蒸頭係咪想開年

Fishtank 發表於 2013-2-10 14:49
新蒸頭係咪想開年

最多我用sunsun t102 同你換

chihim 發表於 2013-2-10 14:50

咁委屈你就唔好啦!

師兄係咪打錯H&H T102呀

Fishtank 發表於 2013-2-10 14:59
咁委屈你就唔好啦!

乜吖。。sunsun t102 我羅來吹石低ga。。

不知幾勁,換10仔你賺左ga 啦

話時話,真心請教師兄,D皮革同千手係邊度舖買價錢比較公道,前幾日買咗粒斗零咁大的綠花白皮ga frag仔都唔平,成件就更加唔使講啦
見到好多師兄玩得好過引,都想試下學玩,唔知師兄可否PM我呢?

謝謝

Fishtank 發表於 2013-2-10 15:17
話時話,真心請教師兄,D皮革同千手係邊度舖買價錢比較公道,前幾日買咗粒斗零咁大的綠花白皮ga fr ...

海裡面d 野都系海鮮價。。公道? 無ga

你覺得值米值羅,一個願打一個願挨者。

無人逼你買ga

不過,買大件肯定平過你買細件。有d 皮5 6寸可能開你4位數

但你買d 五豪子大就用你幾舊水。。甘你話買大定買細好

上星期買件吖老吖圖皮仔。 得1寸大,我放落缸都體唔到。。

早知唔買。。 如果我穩到大件 4位數唔系問題,最緊要有野體

千手系日本貴d 者, 其實都唔貴  印尼千去吖鬼到買,菲律賓千去海洋x介買 南非東非正常同d ching買

但其實有部分樓上鋪會翻,大大件價錢靚, 日本就基本都系同ching買。鋪頭呢就。。同ching 開價無乜分別

美國千手基本都系同ching買。鋪頭少翻。。忡有白千手呢 成日有la,平野

chihim 發表於 2013-2-10 15:25
海裡面d 野都系海鮮價。。公道? 無ga

你覺得值米值羅,一個願打一個願挨者。

師兄,我都知玩呢D係海鮮價,公道ga意思市場價或平的,以前冇留意,又唔識分,怕入咗黑店做咗jar!

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

Fishtank 發表於 2013-2-10 18:10
師兄,我都知玩呢D係海鮮價,公道ga意思市場價或平的,以前冇留意,又唔識分,怕入咗黑店做&#21655 ...

你買左先我再話比你知
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

河管淨係識恰D師弟,又唔過D料嚟

chihim 發表於 2013-2-10 15:28
不過,買大件肯定平過你買細件。有d 皮5 6寸可能開你4位數

但你買d 五豪子大就用你幾舊水。。甘你話買大 ...

圍起條數,買大當然抵D啦,但有位擺至得架

chihim 發表於 2013-2-10 15:38
上星期買件吖老吖圖皮仔。 得1寸大,我放落缸都體唔到。。

早知唔買。。 如果我穩到大件 4位 ...

吖老吖圖係邊架

上次樓上舖買咗粒白色皮有綠色花,得斗零咁大,剩謂三舊,都唔知係咪市價的皮原來咁$$$。

上過亞鬼處睇過,佢的皮革平好多,不過好大件,又唔arm。

海洋買過件千手,佢寫菲千,我以為Fiji潻,佢同樓曰千及其他千個價差一節,所以先上嚟問下價同想知道貴在咩呢。

日千閃手最靚,海洋門口果個缸 都系菲律賓千手,行入去果個缸就系fiji  千手。不過都養到死死下了,無乜毛唔多閃了

吖鬼到都系印尼皮革,所以平。   生虫賣非皮700 一粒仔, 樓上有家 賣日本皮 3000 幾寸大

你話貴咩?又真系有人買。。。。日本千手我上次買7.5cm 3位數之嘛。之後同一個人賣,8cm  變左四位數

又有人買左wo。。。呵

chihim 發表於 2013-2-10 21:21
日千閃手最靚,海洋門口果個缸 都系菲律賓千手,行入去果個缸就系fiji  千手。不過都養到死死下了,無乜毛唔 ...

唔該哂師兄,咁真係好海觧價喎,可能同貸源有関了。即係要行多D睇多D先大約知道道了。

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

Fishtank 發表於 2013-2-10 19:52
河管淨係識恰D師弟,又唔過D料嚟

乃得野多就會進步
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-2-11 10:46
乃得野多就會進步

’早幾日系樓上買件食蛋樹,400  

過兩日去另一家見到大300% 350

真系幾時都可以做水魚。

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-2-11 10:46
乃得野多就會進步

河管格言:可唔可以唔做嘢有糧出!
咁可唔可以唔乃嘢有進步?

管理員

我係新手

Fishtank 發表於 2013-2-11 11:44
河管格言:可唔可以唔做嘢有糧出!
咁可唔可以唔乃嘢有進步?

我都乃唔少野你唔乃野做唔到大豬級。