海水領域 SeaFishZone

樓主: 我係wingk960
打印 上一主題 下一主題

估魚.加左條片 [複製鏈接]

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

你竟然將條藍仙影到咁樣俾我地估,
無野講啦,估唔到係正常既!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

ybkwok 發表於 2013-2-3 22:17
你竟然將條藍仙影到咁樣俾我地估,
無野講啦,估唔到係正常既!

我只係將佢打直左黎影之嘛.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

點睇係藍仙呀.我睇個時重諗梗係咩魚....係個老細話我知我先知係藍仙.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

論壇元老

Ching ~ 加油

論壇元老

好野!
TIga

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

死仔.知都估唔到啦.
條幢養得幾正.
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我係wingk960 發表於 2013-2-3 22:33
點睇係藍仙呀.我睇個時重諗梗係咩魚....係個老細話我知我先知係藍仙.

襯佢未係咁惡,快D入埋太后同湯臣呀,
因為藍仙又真係幾惡架!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

藍仙惡...到時咪藍仙戰幢仔?
精彩!!!
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

eddie330 發表於 2013-2-4 12:09
藍仙好靚..

係呀.個身好藍.應該係藍仙呱.

最佳新人 活躍會員

師兄, 請問你條橦幾大?  條藍仙好靚但好細.....會唔會有d危?

Harlequin Bass; Flame Hawkfish; Black & White Ocellaris Clownfish; Fiji Blue Devil Damselfish; Auripinnis Damselfish; Blackmouth Bicolor Chromis; Jansen Saddle Wrasse; last but not least Clown Hawkfish