海水領域 SeaFishZone

樓主: 司空火兒
打印 上一主題 下一主題

不可能的任務(新手切勿模仿)   [複製鏈接]

樓主

好心你啦 大叔 無人話你就好似好得意咁
人地樓主做咩實驗 想証明D咩 條魚死唔死 關你鬼事咩
咁得閒就去放下狗 玩下雀 飲下茶啦
互聯網唔係咁用架
人地梵高畫幅畫 洗唔洗同你講下想証明D咩呀?
不過講黎都冇用 講你都唔會明
係咪淨係你識養魚?人地用其他方法養就係錯晒?
可能10年前你養魚係好叻 但而家已經係2013年喇
樓主80後架 仲有大把時間
你敢保證佢真係做唔到偉大既發明家

唔洗回覆我架 我只係路過咋
樓主我十卜你架 加油

沙發
D大叔真係好Q煩
睇哂成個POST最小人果個咪係你囉
都有其他師兄表示唔支持架 但係都唔會好似你咁死唔斷氣囉
人地講既係歪理?你講既就係道理 ?年紀大就唔代表你有道理喎大叔
邊個推人去做呢D野?大叔你究竟訓醒未??人地樓主只係想嘗試重演佢見過既野比大家睇 又有咩問題???
你話條魚係度捱緊 只係你覺得姐 你識聽魚話????
我夠可以覺得你D魚係度捱緊啦  魚係住係大海架 你個缸有幾好又點姐 咪又係一個監倉囉 你唔係真係覺得佢地會開心掛 如果係 你快D去睇醫生啦
我諗冇咩人想睇你既感受同睇法囉  講黎講去三幅屁 成日自以為是 講到自己咁神就自己去開個POST發表你D理論啦 唔好攪住人地個POST啦 大叔
唔係唔比你回POST啊 係你唔好咁Q煩啊 唔岩睇咪轉台囉 唔好一直係度重複又重複啦 真係好Q煩架 大叔你究竟明唔明架????大叔唔洗回我喇 我今日又係路過咋

樓主條魚長期暴廋 會唔會係佢腸胃炎啊 鄰網有個大師好叻架 你去爬下文啦 救返條魚 唔好衰比D大叔睇啊
不過你用粒氣石就養到57日 已經好叻架喇  
我有設備都一個星期死2條火焰仙啦
唔洗理人地點講架 自己覺得岩既就去做
加油 十卜十卜

板凳
唔洗你講都知道你係大叔啦 你唔係同我講你都係80後卦
70後或之前既咪係大叔囉 我90後架 唔通叫你哥哥咩
一星期死2條火焰仙好好笑咩?你咁神 不如又教下我丫
我諗黎諗去都唔明 樓主咁好人 得閒又送下魚仔比大家玩 又做實驗比大家參考
記得之前同樓主訂1條1CM魚仔開缸 佢都冇唔做我生意
出到黎仲送多條比我玩
講野又冇架子 唔似得D大叔扮晒野咁

原來有人想學樓主既繁殖神技 點知比樓主拒絕左
就深深不忿 公報私仇 不停追擊樓主D POST
好心你唔好咁低B啦 大叔

管理員 版大團隊 我要投訴呢位大叔公報私仇
惡意攻擊他人既POST 意圖分化呢度既師兄
請紅牌趕呢個大叔出場 THX