海水領域 SeaFishZone

樓主: 司空火兒
打印 上一主題 下一主題

不可能的任務(新手切勿模仿)   [複製鏈接]

最佳新人

已收背....
[img]http://www.seafishzone.com/st

oh my god果位師兄點解可以咁長氣,雷足兩個月
鏦橫多年各色各類各樣討論區從未見過咁有態度之人,對各下實為非常欽敬
但長此實為無益,何必呢

唔洗你講都知道你係大叔啦 你唔係同我講你都係80後卦
70後或之前既咪係大叔囉 我90後架 唔通叫你哥哥咩
一星期死2條火焰仙好好笑咩?你咁神 不如又教下我丫
我諗黎諗去都唔明 樓主咁好人 得閒又送下魚仔比大家玩 又做實驗比大家參考
記得之前同樓主訂1條1CM魚仔開缸 佢都冇唔做我生意
出到黎仲送多條比我玩
講野又冇架子 唔似得D大叔扮晒野咁

原來有人想學樓主既繁殖神技 點知比樓主拒絕左
就深深不忿 公報私仇 不停追擊樓主D POST
好心你唔好咁低B啦 大叔

管理員 版大團隊 我要投訴呢位大叔公報私仇
惡意攻擊他人既POST 意圖分化呢度既師兄
請紅牌趕呢個大叔出場 THX

我係80後架, 唔信算數

11CM魚仔開缸  如果我係樓主, 都以為係混吉

哦..原來有人受過樓主恩惠, 所以變得是非不分, 盲目護主

btw, 用翻監督員果句, 一隻手拍唔響, 一開始只是我與樓主之間討論, 無奈跟住就比人圍插, 小弟當然奉陪 據理力爭 ...自問一路都係對事不對人, 没有刻意針對樓主..

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

唔好嘈好煩呀
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我冇講過"一隻手拍唔響"
我真係傻架

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

我係70後.但我唔係大叔,抆車邊講.我係一個型大叔...
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-3-12 18:48
唔好嘈好煩呀

你唔好入黎未唔煩囉.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我係wingk960 發表於 2013-3-12 19:30

型大叔?
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

我係wingk960 發表於 2013-3-12 19:30
你唔好入黎未唔煩囉.

你唔早講
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人

傻傻地單眼仔 發表於 2013-3-12 19:03
我冇講過"一隻手拍唔響"

傻瓜河大既老人痴呆症發作啦,大家快d走,哈哈哈

最佳新人 論壇元老

算啦大家

由換水係唔係功力  到換水養唔養到火焰仙  到呢個實驗係唔係科學化  到條魚咁養係唔係唔人道

根本就係不停搵位入  嘈完呢樣  都只會又搵另一件事黎講  嘈來都無意思

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-3-12 18:48
唔好嘈好煩呀

唔好煩。。我加入戰團!

其實這個算實驗咩? 以前無器材,d 人又養魚。都系甘做。。 明明就為口氣

兩個都系甘無聊。。所以打和。。
好。。抽完水。。我撤退。。河大繼續煩。。 byebye

論壇元老

nickdo 發表於 2013-3-11 17:51
強烈建議中止實驗, 因為對比入缸相同近期相已明顯瘦左開始收背. 實驗目的已達到. 為小生命著想請放返入RT缸 ...

"另外請某人不要再JER住唔放. 謝謝..."
買魚買上癮..

論壇元老

買魚買上癮..

論壇元老

樂天毛毛 發表於 2013-3-12 17:38
唔洗你講都知道你係大叔啦 你唔係同我講你都係80後卦
70後或之前既咪係大叔囉 我90後架 唔通叫你哥哥咩
一 ...

唔怪之得佢好似隻"Terrier"死咬住唔放啦!原來係咁...
買魚買上癮..

管理員

海水領域灌水之王

討論到邊樹呀?
我真係傻架

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

傻傻地單眼仔 發表於 2013-3-13 12:51
討論到邊樹呀?

等緊你開波呀
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

自從9號果日update 話條魚收左口,幾日都無update 了,
唔知條魚點呢?
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

真係歪理連篇 搵位入, 都要比倒位人入先得架
宅男匿埋係屋企日日睇咸片自慰去證明曰曰自慰係冇問題既, 係唔會有人理佢, 但係如果佢曰曰上網圖文並茂話比人知佢咁做, 看看有多少人會插佢..
唔話果個宅男, 反而話指責果個係jer住唔放..真係唔知這是甚麼道理