海水領域 SeaFishZone

查看: 111742|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

不可能的任務(新手切勿模仿)   [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

樓主
佛為一注香,人為一口氣 

我條火焰買翻來 Q左兩日 對粒粒無反應。。理西區 直接車入主缸

只見區食苔,對粒粒都系無反應

沙發
ice28720 發表於 2013-1-11 23:27
bluetang 師兄!不用咁敏感 wor
1. 留負面回覆 , 不等如冇謂人
2. 討論問題一定會有正有反

永久禁言

板凳
ice28720 發表於 2013-1-12 00:16
如不是太過份的話本人都不會做e個動作,本人只是希望大家可以理性地討論和研究新方法!

。。。教下我 條火焰仙 吾開口 點搞。。only 食D苔 怕區吾知幾時暴弊

地板
tina_leung424 發表於 2013-1-12 15:09
師兄, 你小丑魚都做到, 火焰仙應該難唔到你
唯一係火焰仙咬珊瑚問題, 唔知師兄有冇辦法做到佢唔咬呢?

唔一定咬,我入果條都無咬,但如果咬都無計。

司空火兒 發表於 2013-1-12 16:15
2013年1月12日更新

我果條同你果條一樣地方入,到今日為止都無見食糧。。就系咬d石上面d苔。。。

不過都五日了,無白點問題。。遊得好快 好精靈

果未ching 話用淡水養海魚?

點解唔得。。淡水魚一樣可以養系海水。。

我加陣都養緊條 買翻來系淡水,現養系我個rt缸裡面。

海魚用淡水養 老早就有人試,真系得。

bluetang 發表於 2013-1-13 22:54
咁你即刻去開始做實驗- 用fresh water 養火焰仙
thank you

都有人證實左得,點解我又要去try one more time 呢?
體來你同情d魚都只系同人討論時先會。。現實我有d唔相信

bluetang 發表於 2013-1-14 08:31
乜有人試過用fresh water 用火滔仙嗎?
之前好似見過日本有人淡化左小丑, 唔知佢地用左幾多時間, 犧牲左幾 ...

你明知會死n 條,甘點解叫我再try one more time?

同情d 魚? 哈。。。

其實無乜野系無可能。。。差在有無人去做者。

做來有無意思又系另一回事。系都溝埋一齊講。。講到幾時

bluetang 發表於 2013-1-14 20:54
見你咁支持樓主, 咪提議你有樣學樣囉

乜?我同你講野又關樓主事?

你米系人都燒先得ga。可能開頭都系討論,不過現在我體你系死頂多過討論魯。

樓主點做我真系無意去理。

bluetang 發表於 2013-1-14 21:39
你無意去理, 咁你又入黎

。。進入亂來狀態。。。

危險危險

。。。我剛剛終於見條火焰仙食粒,條友仔唔去搶,系食落左沙面d粒粒

bluetang 發表於 2013-1-15 23:52
都係果句- 我唔知個實驗証明d乜? 呢條捱到, 代表所有都捱到? 我唔想再重覆我講過論點..

我個人覺得。。 可以證明到甘都可以養到火焰仙 就系養到一條都足夠了

因為就算器材全齊都有可能養吾到。 btw 其實 如果你甘講 都無乜好討論。。

好似驗DNA,親子關系 永遠吾會寫100% 一樣。。  點都系寫 99.99%

你想話比全部人知甘做無意思者。。 但有無意思  同人地點做 系兩回事

你跟本講乜都Stop 吾到人地點做,你表達左你既想法米得羅。

vsvs 發表於 2013-1-16 14:58
其實我想寫俾大家睇,又想引用各下既回覆含意,請見諒
有史以來幾多個人可以踏足月球表面?(好似一 ...

甘幾時可以上火星呢?!

610449 發表於 2013-1-16 20:50
仲有呢到個D高手幾咁團結先得㗎

去邊都一樣。

養河馬系唔系都要落鹽?

都嘈左好多日下。。。忡系到嘈緊

我又抽下水先  其實條魚都只不過系 為左一口氣者

鬼叫你叫人地試條仙咩,你叫得出 人地就做。做左你又這樣那樣。。

無意思ga。 lz 米算好羅,無宿沙。 你繼續體落去米系羅。講甘多穩野嘈為乜  

唔好話我支持lz wo,唔好意思講句 我真系覺得 為左你一句話 甘做 系onX 炸。 不過見你又好enjoy 甘去穩錯處都系唔知為乜,一樣有d onX 的成份

bluetang 發表於 2013-3-8 16:27
開始時同情條魚, 依家直頭睇見都心翳, 塊面直頭凹哂, 咁樣都叫"健"在, 再quote返之前post#28:
...

米系你搞到條火焰仙受苦羅

神又系你,鬼又系你。。

死。。。無水抽添。。。撤退!