海水領域 SeaFishZone

查看: 1408|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

皇子水族今日開業啦∼∼ [複製鏈接]

樓主

皇子水族開業啦! 唔知有冇一養魚朋友仔一直搵唔到適合自己魚類用品、珊瑚或者 自己覺得合眼緣呢?
我地會今日(3月24號)新開張,歡迎各位有興趣朋友仔過睇
我皇子水族希望幫到各位搵到自己心水,更加希望可以令到大家心愛寵物魚生活一個水族王國入面!
希望大家多多支持!我亦希望俾到最優質服務各位,有新貨時,將facebook、ig同海水領域 出post同大家講聲,記得開埋個通知可以第一時間知道我最新返靚貨
——————————————————
新張期內超特價發售所有珊瑚
——————————————————
皇子水族
地址:旺角通菜街194-202號大安樓1樓202室
營業時間:星期一至日中午12點至夜晚8點
Tel:92339898

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

沙發
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

論壇元老

~~心無罣礙~~

最佳新人 活躍會員 論壇元老

板凳
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

地板

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

是 純 乾貨 器材店 嗎?

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 優秀版主 論壇元老 開網功神

最佳新人 活躍會員 論壇元老