海水領域 SeaFishZone

樓主: sundee87
打印 上一主題 下一主題

擺位一問 [複製鏈接]

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-1-7 10:49
睇落似骷髏骨頭

我都係尋日執完食反時留意到好似亞jack..

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

sundee87 發表於 2013-1-7 11:10
我都係尋日執完食反時留意到好似亞jack..

直頭一模一樣
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-1-7 11:12
直頭一模一樣

我故事整燒佢.. =_= 哈哈
入正提.. 河馬兄.. 比d意見我應該點塊d位..
3x豬腰
1x豬肉
1x寶石花
1x滿星
3x腦
few 扣
2x星花
1x草皮
1x水桃
3x葵
4x管葵
1x管虫
1x 眼腦
1x acan

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

豬腰豬肉寶石花高位,腦few 扣星花草皮眼腦acan放低位,葵好難定位佢坐定就好少走,管葵唔好痴到其他野滿天星都係勁燒野,管虫就放邊都OK。

我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-1-7 11:32
豬腰豬肉寶石花高位,腦few 扣星花草皮眼腦acan放低位,葵好難定位佢坐定就好少走,管葵唔好痴到其他野滿天 ...

現在腦few 扣acan放左邊低位..
豬腰豬肉寶石花中及右邊高位..
滿天中高位..
葵... 呢個難d.. 走日走去我d腦到.. 另外又要檔住後面d位..
因為有2位入左石入面.. 無光又吾出來.. 等死中.. 又整吾到佢出來=_=  唉..
管葵吾知放邊好.. 人地話石縫.. 但又無位可以放.. 佢d so 好長.. =_=

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

好多毒野,又比較大。難擺

滿天星最濺,d 蘇長個乜。。

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

chihim 發表於 2013-1-7 17:46
好多毒野,又比較大。難擺

滿天星最濺,d 蘇長個乜。。

有咩吾毒既野介紹???

下。。體你自己中意。 毒野唔系問題。。問題系你無甘多地方比區地d 蘇四圍飄

重要甘大舊

還要有甘多癸     叫河管去幫你擺,區好厲害ga

管理員

我係新手

chihim 發表於 2013-1-7 18:49
下。。體你自己中意。 毒野唔系問題。。問題系你無甘多地方比區地d 蘇四圍飄

重要甘大舊

咁多毒物有D難度

管理員

我係新手

個景成幅屏風咁想分開都幾難

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-1-7 19:08
個景成幅屏風咁想分開都幾難

咁應該點執 ..
有無D野可以比我參考..
人地咁細都可以放咁多野.. =__= 真係好難.. 係咪我D野太大 ??

其實我個缸都好多毒野;

滿天星我一開五。。寶石花一開二,分支豬腰分開一支支

豬肉放系個隆到,朋友來問我系乜癸,好搞野

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

chihim 發表於 2013-1-7 19:39
其實我個缸都好多毒野;

點開... 用HAMMER ???
吾驚死嗎 // CHING 可以分享下你個缸相嗎..

管理員

我係新手

chihim 發表於 2013-1-7 19:39
其實我個缸都好多毒野;

豬肉葵

管理員

我係新手

sundee87 發表於 2013-1-7 19:22
咁應該點執 ..
有無D野可以比我參考..
人地咁細都可以放咁多野.. =__= 真係好難.. 係咪我D野太大 ?? ...

你件件都大大舊好難搞

sundee87 發表於 2013-1-7 20:50
點開... 用HAMMER ???
吾驚死嗎 // CHING 可以分享下你個缸相嗎..

用鋸。。

寶石花同滿天星米死少少邊。

總知大舊過頭。。唔分的話 只有賣。。

豬肉豬腰果d 分支就可以分,唔系就無計魯

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-1-7 21:08
豬肉葵

擺系d石隆裡面,d蘇又長 申出來。真系好似癸ga

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

chihim 發表於 2013-1-7 21:39
擺系d石隆裡面,d蘇又長 申出來。真系好似癸ga

我果件得個脤.. 吾申野出黎..

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

chihim 發表於 2013-1-7 21:37
用鋸。。

但係個石景應該點執..
同埋D腰又要點做..

論壇元老

"非常貧窮的小學雞"

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-1-7 21:09
你件件都大大舊好難搞

嗚.. 我就覺得細睇吾到先買大大件.. 點知.. 嗚嗚..