海水領域 SeaFishZone

樓主: 啤仔
打印 上一主題 下一主題

啤仔的友誼之缸   [複製鏈接]

論壇元老

魚壇狂人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

啤仔 發表於 2012-11-14 21:16
玩咗RT咁耐,識咗好多老友,希望以後識更多

仲咩樹 咁感性
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

kenny819 發表於 2012-11-15 17:15
仲咩樹 咁感性

你識我咁耐,都知我咁性感,係感性

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

啤仔 發表於 2012-11-15 22:02
你識我咁耐,都知我咁性感,係感性

我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

好厲害呀^_^

套缸要遲2日先到

啤仔 發表於 2012-11-16 22:28
套缸要遲2日先到

禁咪好囉,17,18又話要去

dickytam 發表於 2012-11-16 23:22
禁咪好囉,17,18又話要去飲

一日吾見個缸瞓都瞓吾箸
岩岩又比两條友黎爆夾,冇咗10幾舊,係佢哋

啤仔 發表於 2012-11-16 23:42
一日吾見個缸瞓都瞓吾箸
岩岩又比两條友黎爆夾,冇咗10幾舊,係佢&#217 ...

我又想黎爆夾, 選返兩三件靚皮呀~~~

明天張舊缸,清缸,起石,移位,再放番d野落去養住先

320 發表於 2012-11-17 00:09
我又想黎爆夾, 選返兩三件靚皮呀~~~

慢慢都吾遲

啤仔 發表於 2012-11-17 00:28
明天張舊缸,清缸,起石,移位,再放番d野落去養住先

你唔係話同時間養著兩個缸先咩?

dickytam 發表於 2012-11-17 00:37
你唔係話同時間養著兩個缸先咩?

係呀,吾清哂d野出尼,點搬得倒,搬完又要放番d野落舊缸度
石就攞去漂

論壇元老

大大狼狗

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

啤仔 發表於 2012-11-17 00:58
係呀,吾清哂d野出尼,點搬得倒,搬完又要放番d野落舊缸度
石就攞去漂

做乜要漂石

小弟幫左一半就要返工,,抱歉!

死石開缸,,清潔d!我就晒1日,,行淡水2日,,石都死得778

論壇元老

大大狼狗

hoihoi710 發表於 2012-11-17 13:11
死石開缸,,清潔d!我就晒1日,,行淡水2日,,石都死得778

除左清潔d外,所有生物咪死晒
要重新養返d石又要好長日子

死晒咪清潔囉,,石有冇生物影響不大,

阿王,
唔駛瞓唔著咁緊張啩! 比D信心我, 碎料姐!

比你止下痕先, 4只缸已比左阿金福, 叫佢下星期一朝早9~10點送比你啦, 費事你連飯都食唔落

套櫃已上車, 明午前到.......

記得準備定平水尺, 缸上櫃后要盡量顫平呀....

2012-11-17 15.11.50.jpg (80.35 KB, 下載次數: 70)

2012-11-17 15.11.50.jpg

2012-11-17 15.08.21.jpg (118.79 KB, 下載次數: 68)

2012-11-17 15.08.21.jpg

地址 :  九龍荔枝角通洲西街1043號通利大廈2樓E室 (荔枝角地鐵站C出口)
電話 : 92243123
https://www.facebook.com/reefleader2008

你睇阿福哥幾有型, 企係度指手劃腳...
地址 :  九龍荔枝角通洲西街1043號通利大廈2樓E室 (荔枝角地鐵站C出口)
電話 : 92243123
https://www.facebook.com/reefleader2008