請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: he115

死魚好唔開心 [複製鏈接]

calvinfff 發表於 2018-10-4 22:34
似係同一條,因為佢d紋頭尾都向上斜得好緊要
係咪澳洲帝? 力天買?

海南帝

calvinfff 發表於 2018-10-4 16:53
唔係話黑心,表面睇只係得一個感覺……"理得你死"

其實我都唔知佢係邊度醫我條魚
仲夠膽死同我講話幾日冇睇條魚
返去就變左咁

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

he115 發表於 2018-10-4 22:40
海南帝

海南帝而家好少有,可惜
暫時停賽

he115 發表於 2018-10-4 22:49
其實我都唔知佢係邊度醫我條魚
仲夠膽死同我講話幾日冇睇條魚
返去就變左咁

坐得艇出海……應該係魚排呱

暫時停賽

calvinfff 發表於 2018-10-4 23:07
海南帝而家好少有,可惜

有人專返海南魚

calvinfff 發表於 2018-10-4 23:13

朋友話似係蟹搞成咁

calvinfff 發表於 2018-10-4 23:13

若果我發放D對話出黎你就明我點解會咁懷疑自己中計

今早發現佢WhatsApp無任何回應下封左我
令我勁懷疑自己被騙

原來連電話都封鎖咗我

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

唔見左個頭
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2018-10-5 13:02
唔見左個頭

而家佢畀我感覺就好似係呃我

chihim 發表於 2018-10-4 22:19
唔好公開.

香港人最中意估估下, 米幾好

我一定會公開佢
因為佢冇任何回應下封鎖咗我
唔係身有屎係乜嘢

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

咁就快D開名
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2018-10-5 20:23
咁就快D開名

http://www.seafishzone.com/forum ... mp;page=1#pid787237

唔知需唔需要公開whatsapp對話呢?

he115 發表於 2018-10-5 20:31
唔知需唔需要公開whatsapp對話呢?

比少少神秘感,淨係 show 你果part對話,等我地幻想下先
暫時停賽

calvinfff 發表於 2018-10-5 20:49
比少少神秘感,淨係 show 你果part對話,等我地幻想下先

剛剛喺封鎖我的情況下send咗這段對話畀我
生口野不能保証的,招生意時也説好了,我也不想牠 過身的,打后這業務是冇可能吧,白做還自找麻煩,所以不好説了

he115 發表於 2018-10-5 20:57
剛剛喺封鎖我的情況下send咗這段對話畀我
生口野不能保証的,招生意時也説好了,我也 ...

我地呢d第三者睇有幾個觀點……
1) 條魚大病小病並唔重要,因為死無對證
2) 條魚最後生生死死並唔重要,因為冇人可以擔保
3) 條"醫生"友事前有冇同你提過會點醫、放喺魚排海養?自然療法? 呢個非常重要
4) 條“醫生”友等條魚死到死狀恐怖,三催四請先敢覆你,呢個非常重要

總之呢條咁唔負責的“醫生”友……佢有佢做啦
暫時停賽

calvinfff 發表於 2018-10-5 21:23
我地呢d第三者睇有幾個觀點……
1) 條魚大病小病並唔重要,因為死無對證
2) 條魚最後生生死死並唔重要, ...

冇講過點醫
只係相信佢網上寫"以最優秀水質,最優良之藥品"