請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: 光頭仔

各位大大~小弟又要求救.............. [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 論壇元老

光頭仔 發表於 2012-9-5 09:40

一個星期唔買魚我真係唔得

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

幫手推下呢個無得救既post先
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

論壇元老

學師仔一名

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-9-5 19:30
幫手推下呢個無得救既post先

光頭仔 發表於 2012-9-5 19:48

睇你仲飲唔飲得落

論壇元老

學師仔一名

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

kx8888 發表於 2012-9-6 20:39
睇你仲飲唔飲得落

你唔抵得我靚仔過你呀
成日打我塊面

光頭仔 發表於 2012-9-6 21:25
你唔抵得我靚仔過你呀
成日打我塊面

靚仔

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

光頭仔 發表於 2012-9-6 21:25
你唔抵得我靚仔過你呀
成日打我塊面

頂你個肺
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/