海水領域 SeaFishZone

樓主: benzwang
打印 上一主題 下一主題

RT吹水區~   [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

hoihoi710 發表於 2012-4-6 18:58
唉....好想換缸.......有冇人有經驗..
如果開一個 36"真滴..要幾多錢...連架差..我想有個預算--

求求其,都兩皮..

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

@@2皮野?洗唔洗呀?訂個真滴都係..4000左右姐..

我諗住..缸4000...化痰1000 上水 1000 燈加多支1000 買埋D石500  我諗住..10000左右..

珊X水族啲缸睇嚟幾靚,唔知有冇口碑呢?

三德都几好架~~~~~~

hoihoi710 發表於 2012-4-6 19:41

買下買下你就知,仲要一步到位,吾好買錯

你竟敢怀疑啤大师!!!
就算呃,都系我呃你拉。。。。

KENNY我估条红蕃比唔到你。。。唔见左。。。。2条得返一条。。。。

不过D小丑全部抢口拉。。。。

海海2条小丑得唔得啊???

論壇元老

魚壇狂人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

vsvs 發表於 2012-4-6 08:03
仲有,你得閒先,唔洗急

多吾多呢 如果有預d比啤仔ok?
佢都好like藍扣

落唔到缸。不過搶口

論壇元老

魚壇狂人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

3166886 發表於 2012-4-6 20:36
KENNY我估条红蕃比唔到你。。。唔见左。。。。2条得返一条。。。。

又係果句.....有緣無份

最佳新人 活躍會員 論壇元老

hoihoi710 發表於 2012-4-6 19:43
我諗住..缸4000...化痰1000 上水 1000 燈加多支1000 買埋D石500  我諗住..10000左右..

化 氮 1000 蚊, 好似唔夠用
上 水 起 碼 NJ 4500 , 無 記 錯 千 幾 蚊
燈 …  整 枝 似 樣 少 少 都 幾 千 銀 wor

再 計 過 數 喇

論壇元老

魚壇狂人

LAM 發表於 2012-4-6 21:06
化 氮 1000 蚊, 好似唔夠用
上 水 起 碼 NJ 4500 , 無 記 錯 千 幾 蚊
燈 …  整 枝 似 樣 少 少 都 幾 ...

殊~~~由佢諗好哂先 到時越買越貴 越買越多
跟住比條女 越閙越勁 出fs越來越小 越來越以我............

kenny819 發表於 2012-4-6 01:02
啤兄 吾洗點睇la
好好睇

好好睇就,再賴伊個

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

kenny819 發表於 2012-4-6 21:15
殊~~~由佢諗好哂先 到時越買越貴 越買越多
跟住比條女 越閙越勁 出fs越來越小 越來越以我........ ...

我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

化痰用nac9 燈用2支24”!

hoihoi710 發表於 2012-4-6 21:35
化痰用nac9 燈用2支24”!

我成曰都話,化氦最緊要係個泵,
呢個係大陸泵,麻麻地

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

啤仔 發表於 2012-4-6 21:45
我成曰都話,化氦最緊要係個泵,
呢個係大陸泵,麻麻地

我都覺得係,個泵係支化氮既靈魂。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 論壇元老

3166886 發表於 2012-4-6 19:46
三德都几好架~~~~~~

三德 緊好咖, 但都貴咖