海水領域 SeaFishZone

樓主: ybkwok
打印 上一主題 下一主題

手多多,又黎金蝴蝶 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 優秀版主 論壇元老 開網功神

ybkwok 發表於 2012-9-15 22:02
而家有一個Q缸,一個Q捅

我今日換水洗缸, 原本想出去走一趟魚街, 覺攰, 無去到

慳番....

不過我忍手力強, 依家要我好鐘意先會入貨
法仙, 太后, 黃尾灰, 阿拉伯, 藍圈(登基ing), 藍仙,一幢, 耳班,金毛巾,火焰, 半月, 藍吊, 金眼吊, 背心小丑2, 公子小丑2, 金背狐, 醫生, 燈尾魔, 青魔, 黃尾藍魔

ybkwok 發表於 2012-9-15 22:24
因為係靚價,買左先,慢慢Q住先!

咁正, 又真係忍唔到手喎....
法仙, 太后, 黃尾灰, 阿拉伯, 藍圈(登基ing), 藍仙,一幢, 耳班,金毛巾,火焰, 半月, 藍吊, 金眼吊, 背心小丑2, 公子小丑2, 金背狐, 醫生, 燈尾魔, 青魔, 黃尾藍魔

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

skyhi 發表於 2012-9-15 22:49
我今日換水洗缸, 原本想出去走一趟魚街, 覺攰, 無去到

慳番....

果然好忍得
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

你班粉腸發左達呀,買完一條又一條,我連藍魔都矛錢買
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-9-15 23:23
你班粉腸發左達呀,買完一條又一條,我連藍魔都矛錢買。

河管歸位啦!
成晚都見唔到你發功!................蛇王?
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

晨早推post
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-9-16 07:52
晨早推post

早晨,河管,晨早就推post
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

楼主係米係網上買好多直紋皇帝個師兄收?係既要Q足小小,我同佢收過三條蝶兩條收晒背,一條爆身,我見佢皇帝一晚比人買晒,又無咩人話佢d魚吾得,交收果時報紙遮晒半個魚袋,睇吾清,不果算啦!百零蚊貨仔,之後去同其他師兄買硬件,原來佢地都中過招,好在我係懶人,買魚都一次買五,六條一齊Q,同曰係魚佳買同一品種兩條,大堡一條仙魚,日旺一條吊,都芧事。

管理員

我係新手

ybkwok 發表於 2012-9-16 08:52

飲緊茶咪推下

管理員

我係新手

ybkwok 發表於 2012-9-16 08:52

飲緊茶咪推下

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

jm2011520 發表於 2012-9-16 09:36
楼主係米係網上買好多直紋皇帝個師兄收?係既要Q足小小,我同佢收過三條蝶兩條收晒背,一條爆身,我見 ...

金蝴蝶琴晚已開口,係有少少擦身,睇定D先la
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

jm2011520 發表於 2012-9-16 09:36
楼主係米係網上買好多直紋皇帝個師兄收?係既要Q足小小,我同佢收過三條蝶兩條收晒背,一條爆身,我見 ...

唔明你話邊個喎?
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

哦!小小察身難吾到c hing 你啦!之前條灰b比魚打得咁傷,我都吾睇好,點知比師兄你醫得番靚仔晒,真係要講d心得出黎,

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

jm2011520 發表於 2012-9-16 10:50
哦!小小察身難吾到c hing 你啦!之前條灰b比魚打得咁傷,我都吾睇好,點知比師兄你醫得番靚仔晒,真係要講d心 ...

七成靠條魚,二成靠運氣,一成靠自己
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

你話唔買又買,真係冇葯可救!!

......同我地一樣
暫時停賽

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

calvinfff 發表於 2012-9-16 12:22
你話唔買又買,真係冇葯可救!!

大家咁話啦!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人

我都忍不住入左條4寸金蝴蝶, 已經三日了
但仲末開口,有咩辦法令佢開D開口

希望各位俾些意見
40 x 18 x 32 寸滴漏缸,Waveline DC-5000上水泵,36寸LED燈,黃旗倉(2012/5月入,開缸功臣),白尾(2012/10月入),馬代珠仙(2012/10月入),金眼吊(2012/10月入),高蘭(2012/11月入),黑巴士(2012/11月入),一幢仙(2012/12月入),耳班(2012/12月入),藍吊 x 2(2012/12月入),青魔 x 2(2012/12月入),馬代皇帝(2013/1月入),番茄(2013/1月入),東非金刀 (2013/2月入),東非皇帝(2013/2月入),東非醫生(2013/2月入),馬代粉吊(2013/3月入),藍面bb(2013/4月入),美國法仙(2013/6月入),紅海紫吊(2013/8月入),台灣白月(2013/10月入),籃仙bb (2014/2月入)

大家一定要過淡.....

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

風神173 發表於 2012-9-16 19:37
大家一定要過淡.....

我果條都有fing 頭
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500