海水領域 SeaFishZone

查看: 3084|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

小太后失失荒…… [複製鏈接]

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

樓主
小太后一落缸就俾兩幢夾攻,襯上下劍仲係度就速速張兩條肥豬收監!!

我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

沙發
Calmiee 發表於 2014-4-9 21:21
兩棟唔打?(問下咋,唔好話我開心大發現)

西西放放好幾次,直到細d果條肯認輸肯避後就冇打,只會有時大兇下細咁,同缸生活已冇問題
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

板凳
ybkwok 發表於 2014-4-9 21:47
我就本來有條大(5寸),跟住再入條細(3寸半),
頭兩日OK,第三日打到PK,之後兩條一齊西,
七日后一 ...

我第一條幢3.5"…一個月後再入第二條幢3"…同缸第一日都係完全冇打,弟二日出街返嚟先知出事
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

地板
肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-4-9 22:03
咁多石都捉到

兩條為食豬,只要…開閘…餵糧…閂閘…收工!  
我是買魚狂…也是死魚皇

論壇元老

最佳新人 活躍會員

我係wingk960 發表於 2014-4-9 22:39
幾多好野喎...

有幾多好嘢吖……灰同法仲未攪得掂,法仔唔知仲要坐幾耐監
我是買魚狂…也是死魚皇