海水領域 SeaFishZone

標題: MP60點樣設置 [打印本頁]

作者: Anter    時間: 2014-5-22 23:30:07     標題: MP60點樣設置

請教各位C兄,只是要啲水蕩來蕩去,MP60要設置乜嘢模式。佢有綠、藍、粉紅和黄色選擇,都唔知點搞。
作者: 我係wingk960    時間: 2014-5-22 23:37:23

主要以四個制作設定 / 控制 – Mode, Set , Option / Pwr 按鍵 及 旋轉盤 :
- Mode & Set 可單獨或結合使用作設定
- Option / Pwr 可用作開關Vortech而不影嚮內存記
- 旋轉盤則用於調速用。

今次轉mode 方法與WWD時有所不同, 改變後分為5種造流模式,分到以5種不同顏色燈表示, 按 Mode 制作轉換 :

綠色 – 定速模式
紫色 – EcoSmart 模式( 新增 ), 當中再分為TSM & NTM, 用Set 制作切換
黃色 – 自動變速模式, 當中再分為Reef Crest & Lagoon, 用Set 制作切換
籃色 – 短波造浪模式
粉紅色 – 長波造浪模式

作者: Anter    時間: 2014-5-22 23:50:31

我係wingk960 發表於 2014-5-22 23:37
主要以四個制作設定 / 控制 – Mode, Set , Option / Pwr 按鍵 及 旋轉盤 :
- Mode & Set 可單獨或結合 ...

哇!厉害,好清楚,原來咁多嘢搞,今次有排玩。唔該晒大佬

作者: 我係wingk960    時間: 2014-5-22 23:53:59

Anter 發表於 2014-5-22 23:50
哇!厉害,好清楚,原來咁多嘢搞,今次有排玩。唔該晒大佬

有位C兄俾我架.你有冇E MAIL.我成份E俾你喇.係WORD黎架.重有好多野SET架.

作者: Anter    時間: 2014-5-23 00:03:08

我係wingk960 發表於 2014-5-22 23:53
有位C兄俾我架.你有冇E MAIL.我成份E俾你喇.係WORD黎架.重有好多野SET架.

作者: 我係wingk960    時間: 2014-5-23 00:05:05

去收信喇.
作者: 我係wingk960    時間: 2014-5-23 00:05:54

Anter 發表於 2014-5-23 00:03
唔該晒,感激

自己剷走返個EMAIL去喇.EMAIL唔好太多人睇到好D.
作者: Anter    時間: 2014-5-23 00:10:02

收到!
作者: Wilsonlsl    時間: 2014-5-23 09:14:59

你比個email我,我有中文說明書
作者: Anter    時間: 2014-5-23 09:29:04

Wilsonlsl 發表於 2014-5-23 09:14

謝謝了!Wing版主昨天已經sent佐比我。真系唔該晒呢位C兄!!!
作者: 我係wingk960    時間: 2014-5-23 10:05:53

Wilsonlsl 發表於 2014-5-23 09:14

Wilsonlsl C兄.我幫你俾左佢嘞.唔該你呀.
作者: Wilsonlsl    時間: 2014-5-23 11:31:20

作者: nat    時間: 2014-5-23 14:49:27

真心郁郁FOT都買個黎玩

歡迎光臨 海水領域 SeaFishZone (http://www.seafishzone.com/) Powered by Discuz! X2