jm2011520 發表於 2013-9-1 10:58:00

亂打亂撞RT缸!

17x9x12 RT缸,懶爬文,沒試劑,用廁所水,買了一大堆補品,去到鋪頭買是手指指,珊瑚名都吾知,平時睇下河管吹水,學左小小野,就去開缸,一個星期養水,兩個星期忍吾到手,加珊瑚,等多排,加幾條魚仔就搞掂,希望吾好死http://www.youtube.com/watch?v=dIwNfVeZwrA

Senna 發表於 2013-9-1 14:19:10

{:6_178:}

kelvin119 發表於 2013-9-1 15:01:03

{:6_178:}

rex 發表於 2013-9-1 15:26:35

我以前起班FRIEND面前都唔係太多野講的, 自從上黎睇得多河管吹水, 我而家起班FRIEND面前都吹得兩野{:6_215:}

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-9-1 16:11:31

:funk:有D咁既樹

chihim 發表於 2013-9-1 17:54:06

哇。。。河管教人唔買tester,教人買甘多補品。。。

:L:L:L:L:L

jm2011520 發表於 2013-9-1 18:19:31

chihim 發表於 2013-9-1 17:54 static/image/common/back.gif
哇。。。河管教人唔買tester,教人買甘多補品。。。

吾係,係缸𥚃出現什麼問題,需要用什麼補充,才買,不買試劑係我小兒科玩玩,河管無教!

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-9-1 18:47:54

我有叫人買試劑,原素補品個人喜好,講到糧同補品邊夠傻him買得多。:lol

chihim 發表於 2013-9-1 19:23:32

tester 唔買邊得ga。。 :L:L    唔test 過,點知乜野需要補充。。:L  :L

河管:dizzy::dizzy:

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-9-1 20:40:02

chihim 發表於 2013-9-1 19:23 static/image/common/back.gif
tester 唔買邊得ga。。     唔test 過,點知乜野需要補充。。  

河管

{:6_151:}tester 唔買

啤仔 發表於 2013-9-2 00:24:39

好聽吾聽,聽呢2兜友吹,傻架佢地{:6_167:}

ice28720 發表於 2013-9-2 07:58:52

{:6_159:} 跟得河馬多會傻架 {:6_141:}

vsvs 發表於 2013-9-2 08:09:32

呢兩條友仲犀利過魚街SALES{:6_141:}

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-9-2 08:29:44

:'(我正常架

r199818 發表於 2013-9-2 16:40:56

唔養最好,唔洗煩;P

chihim 發表於 2013-9-2 16:54:05

出動chihim 金句:lol   

啤仔 發表於 2013-9-4 01:08:46

rex 發表於 2013-9-1 15:26 static/image/common/back.gif
我以前起班FRIEND面前都唔係太多野講的, 自從上黎睇得多河管吹水, 我而家起班FRIEND面前都吹得兩野{:6_215: ...

經過商議,班友話你有潛質,決定讓開個位,比你坐埋一檯{:6_183:}

rex 發表於 2013-9-4 09:18:26

啤仔 發表於 2013-9-4 01:08 static/image/common/back.gif
經過商議,班友話你有潛質,決定讓開個位,比你坐埋一檯

邊個走左讓個位俾我, 佢走得安唔安祥{:7_222:}
頁: [1]
查看完整版本: 亂打亂撞RT缸!