sb75boy 發表於 2013-4-17 20:34:37

希望各魚友支持

眼見越嚟越多所謂特別版魚.其實就係身體上無減坲肉.又話者無咗條尾{:6_184:}.但價錢就賣貴好多.所謂供求供求.有需求就有供應.唔排除有無良商人{:6_215:}爲咗賺錢.故意整傷條魚{:6_199:}.再醫返好賣.從而賺取更大利潤.{:6_181:}(因有風險.所以大部份都係比較便宜魚種).有D似當年深圳一D無良人販.捉咗D細路返去.切咗D手手腳腳.{:6_175:}再要佢地去乞食一樣.但好奇怪.又有D人好喜歡哩累魚.買到一條就如獲至寶.{:6_169:}其實有無想過咁樣做.係助長哩D風氣.{:6_170:}所以希望各位唔好再買哩D所謂特別版啦.{:6_196:}我都知道咁做可能會引來群雄狂插.{:6_139:}不過做咗我可以做.說出我想說.無愧.無悔!{:6_177:}

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-4-17 21:39:56

:(

garykwok 發表於 2013-4-17 23:46:25

喺味比人狂插之前比個叻你{:6_178:}

啤啤熊 發表於 2013-4-18 01:19:32

如果真有其事,{:6_137:} 你講出來. 我都支持, 比两個{:6_178:}{:6_178:}

傻傻地單眼仔 發表於 2013-4-18 07:56:21

{:4_97:}

hkpeoppp 發表於 2013-4-18 09:12:54

正常人不應該買殘廢魚,除非你是殘x人比個叻你{:6_178:}

ybkwok 發表於 2013-4-18 23:45:56

個人認為,無尾魚唔係咁靚!

kindzifai 發表於 2013-4-19 17:24:52

如果係 人造出來, 特登整走一忽再賣, 我都唔BUY! 但奈何,好難見佢地既身世

藍色海洋 發表於 2013-6-20 13:32:10

如果真係人工宜做成既缺陷,我絕對讚成唔買,(我都聽過有D係人工做成既)
支持你既言論{:6_156:}
頁: [1]
查看完整版本: 希望各魚友支持