HKAQUA 發表於 2023-6-29 15:09:17

皓海水族 特價推薦

皓海水族 特價推薦

台灣  Coral Reef 珊瑚鹽 到貨

20kg (600L)  $140 試用價到貨
**$140 台灣鹽 皓海水族獨家發售益魚友
     我哋賣開$220 ,我$140做唔到

另送貨加$80 , 買-包就夠 ,慳地址又平D
買2包送貨費$160 ,唔夠抵用

http://bit.ly/皓海台灣鹽落單專線

今日皓海到貨現場 ,魚友選擇係正確
明顯台灣鹽 銷量比日本紅鹽多-倍
台灣鹽有10袋,日本鹽得5箱
(有圖有真相)
其實台灣鹽銷量唔止10包, 有無魚友落左單
皓海話無貨, 請係下面留言  ,我想統計下

地址: 旺角通菜街142號

jackbo 發表於 2023-6-30 11:33:25

你做唔到140蚊講乜鬼,陳年舊事依家先拎出嚟講,搞到有啲師兄以為真係百四蚊落咗去,人哋賣幾錢關你鬼事咩!!唔抵得你咪買得平過人囉!!

荔灣艇仔 發表於 2023-6-30 12:37:03

你一樣賣$140?

license 發表於 2023-6-30 14:29:42

去到無得買喎,係度報流料做乜

Aberdeen 發表於 2023-6-30 18:29:40

皓海冇料到姐,又要平過人,又冇貨賣

jackbo 發表於 2023-6-30 19:55:18

Aberdeen 發表於 2023-6-30 18:29 static/image/common/back.gif
皓海冇料到姐,又要平過人,又冇貨賣

一早已經俾人掃晒啦!等到依家咩!🤭🤭

傻傻地單眼仔 發表於 2023-6-30 20:36:34

証明公平競爭好呀:lol魚友之福呀;P

HKAQUA 發表於 2023-7-5 21:25:11

https://www.facebook.com/100000537799214/posts/pfbid0WwBeo8SN2eN68H5gSwXnK815erTtmBVXNKzyzYAPup1SU7Y49iW2Qv1veVwqz4JEl/?mibextid=cr9u03

荔灣艇仔 發表於 2023-7-5 22:20:42

你是否賣$140?

HKAQUA 發表於 2023-7-6 01:16:17

荔灣艇仔 發表於 2023-7-5 22:20 static/image/common/back.gif
你是否賣$140?

浩海水族報價 台灣鹽 $140/包
不過又話限量唔係成日有貨
如果唔急等皓海有貨同佢賣
我有現貨-直都係賣$220/包
頁: [1]
查看完整版本: 皓海水族 特價推薦