水冷機 發表於 2012-12-30 16:29:10

水冷機 發表於 2012-12-30 16:38:49

number 發表於 2012-12-30 16:46:49

{:6_178:}{:6_178:}{:6_178:}
想問下如果只行豆豆和po4x4, 玩唔玩到硬野呢{:6_207:}

水冷機 發表於 2012-12-30 17:26:25

number 發表於 2012-12-30 16:46 static/image/common/back.gif
想問下如果只行豆豆和po4x4, 玩唔玩到硬野呢

玩到,要加適當元素{:1_1:}

alan@aqua 發表於 2012-12-30 18:14:44

我0係屯門保得利俾老鬼做, (30" X 21" X 28" 滴漏加柜加沙缸) 價錢平 手工差 但係快... 由訂缸果日到送到家試水,9日!!

keong 發表於 2012-12-30 19:25:31

{:6_178:}

number 發表於 2012-12-30 21:10:32

水冷機 發表於 2012-12-30 17:26 static/image/common/back.gif
玩到,要加適當元素

之前入左件翡翠, 由黃色變左綠色, 背面重白左, 枝燈好似唔夠力, 依家諗緊r420r, radion, ghl........唔知點揀,不過radion, ghl價錢{:6_152:}, 相比起r420r會價錢就便宜些

水冷機 發表於 2012-12-30 21:28:22

number 發表於 2012-12-30 21:10
之前入左件翡翠, 由黃色變左綠色, 背面重白左, 枝燈好似唔夠力, 依家諗緊r420r, radion, ghl........唔知 ...

ghl幾好,又細又靚,不過最多可以用的範圍36寸倒

number 發表於 2012-12-30 21:39:04

水冷機 發表於 2012-12-30 21:28 static/image/common/back.gif
ghl幾好,又細又靚,不過最多可以用的範圍36寸倒

我個缸只有28", 不過GHL好鬼貴{:6_221:}

020183723 發表於 2013-5-31 22:34:31

WOW  靚靚!!{:1_1:}

kung2812 發表於 2013-5-31 23:23:16

C兄,可唔可以PM我,個搖控升降系邊樹有得買同幾銀呀??{:6_161:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: 水冷機轉缸之"血淚史"